• Círcol 58 – CB Santfeliuenc Can Plana 66

  • Derrota del Junior Preferent en el debut a la fase regular contra el Santfeliuenc. Els locals vam sortir molt freds i desencertats del vestidor, fet que va propiciar un aventatge visitant de 0-15 en els primers 8 minuts del partit. El Círcol va reaccionar i amb un parcial de 32 -17 va marxar al descans amb el marcador igualat a 32.

  • A la represa, el conjunt del Baix Llobregat va tornar a marxar de l’electrònic amb un parcial de 6-19 que va condicionar la resta de l’enfrontament, si bé, un parell de triples a les acaballes del matx va maquillar el resultat final.

  • En línies generals, la poca constància en el joc del Círcol ens va condicionar alhora de no poder sumar la victòria. Treballarem en aquest aspecte i en d’altres per tal que la setmana que ve, poder-vos dur bones notícies des de Lleida, la segona parada a la fase regular de la Junior Preferent