• CE Onyar 64 – 46 Círcol
  • Cap opció del Círcol a la visita a Girona de dissabte a la pista del líder del grup el C.E. Onyar.
  • Els locals, molt superiors en el joc interior (42 dels 64 punts) va imposar la seva superioritat física per posar molts problemes en atac als jugadors de Francesc Castellet, que sumat al poc encert en el tir exterior va impedir competir un partit molt complicat. A la mitja part, la diferència era de 15 punts (36-21), amb una anotació molt pobre dels nostres. A la represa, tot i que la intensitat i agressivitat va millorar, l’encert continuava essent molt baix deixant un parcial de 28-25 als darrers dos quarts.
  • La baixa de Roger Castillo va pesar molt al Círcol, que només va ser capaç d’anotar 10 punts amb el seu joc interior, i que no va poder controlar el rebot en cap moment.
  • El proper cap de setmana, partit molt important davant el CE Palamós, que es troba a 1 partit del Círcol amb un balanç de 9-5.