• El final de la jornada 16: 201(4) maneres de començar l’any

 • A l’espera que els equips inferiors comencin la fase regular la primera jornada oficial de 2014 ens deixa un balanç força positiu victòries-derrotes dels equips Círcol que han disputat partits (Juniors, Sots21’s i Sèniors)

 • 6 victòries, 2 derrotes i 4 formes de resumir la primera de les moltes jornades que ens espera d’aquí al mes de juny

 • 1. La jornada s’iniciava a Casagemes amb una victòria del Júnior B d’Alfred Surrà i Pere Costa, molt més patida del que el 22-6, resultat del primer període, podia preveure. I és que a partir del segon període, el Masnou es va posar les piles, fent que en 20 minuts aconseguís un primer aventatge. El Círcol va haver de suar molt per treure endavant el partit. Finalment un bon treball defensiu i una bona selecció de tir final va conduïr al líder de la Lliga a un altre triomf.

  • junior b - masnou
  • Salt inicial en eltriomf del Júnior B contra el Masnou
 • Molt més senzill ho va tenir l’altre Júnior líder del Círcol, el femení. A Santa Eulàlia de Ronçana només va haver un equip, un de blanc, de Badalona i invicte. Amb un joc elèctric i vibrant que no deixa marge per les sorpresas. 17 a 123 Círcol. Simultaniament, a La Plana, el Júnior Preferent començava la fase regular a la màxima divisió de la categoria amb derrota davant el Santfeliuenc. Un mal inici dels homes de Ricard Santiago, que van encaixar un 0-15 en 8 minuts feia pensar el pitjor, als assistents al pavelló. Però si alguna cosa caracteritza aquest equip és que mai se’l pot donar per mort. 12 minuts després marxavem al descans amb un empat a 32, i un parcial a favor de 32 a 17. El partit tornava a començar. I ho feia tal com es va iniciar els primers 20 minuts. Domini visitant clar, que marxava de l’electrònic assolint puntes de fins a 16 punts d’aventatge. Malauradament, però, no va haver reacció per part del Círcol i el conjunt badaloní sumava la primera derrota de la nova fase, malgrat dos triples que van maquillar una mica el marcador.

  • dibuix
 • Derrota del Júnior Preferent al debut a la fase regular
 • 3. Cara i creu pels Sèniors. La cara pel Sènior B que va sumar un valuós triomf, amb remuntada i cistella final inversemblant sobre la botzina, al camp del Pedagògium barceloní. La creu, pel Sènior A que va veure com el líder Onyar era infinitament superior al conjunt de Francesc Castellet, Santi Rodríguez i Sandra Veguín, que a més tampoc li va acompanyar la sort.

 • 4. O 14, un altre dels números protagonistas de la jornada. El Sots25 tancava dissabte amb un meritori triomf a casa, a Sant Crist, contra el Tiana, un bon conjunt i, que, curiosament va ser el primer rival de la història del nou equip Sots25, en aquell amistós, al Màgic, d’inicis de setembre, que el conjunt de David Manzanares, Marc Nadal i Andrea Luño va perdre. Victòria i en certa manera revenja. Felicitats. De la mateixa manera que felicitem al Sots21 B, que va vèncer al Matadepera, en l’obertura del diumenge basquetbolístic a Pomar. I si el Júnior B va obrir la primera jornada de l’any a Casagemes, el Sots21 Preferent la va tancar al mateix escenari i sortint victoriós d’un emocionant derbi amb Minguella resolt als últims instants amb un triple i una bola recuperada. Va ser un partit èpic, amb ganes de fer-ho bé i les imprecisions pròpies d’un tipús de partit on els nervis influeixen molt. Derbi emocionant pel joc i per un dels components de l’equip. Després del seu stage fent-se gran entre els fogobns de la gastronomia basca, l’Albert Reverté es va tornar a enfundar la samarra del seu estimat Círcol. I ho va fer, és clar, amb el seu 14, el de sempre, el que el va fer gran a cada categoria que es menjava, independentment que per edat no li toqués. Aquell 14 llegendari en altres esports i que mai ha abandonat l’Albert. Ben tornat i sort.

minguella - sots21

Victòria del Sots21 a domicili en el derbi amb Minguella

4 maneres de començar el 2014 al bàsquet de Can Cartrons. La setmana que ve més i millor.

 • Salut i cistelles