AE Minguella Citroen BDN 59 – Círcol 69

El sots 21 visitava Minguella després de les vacances de nadal.Els foranis començaven molt ficats al partit en defensa, i això propiciava ràpids contraatacs i una petita renda de punts al marcador.Els locals van començar a carregar molt be el rebot ofensiu el que donava segones opcions, i això sumat als tirs lliures anotats, fruit del demostrar més ganes ofensivament parlant, va fer arribar amb una diferència d’un punt a favor del Círcol a la mitja part.

La tònica de la segona part va ser molt semblant a la primera, amb un marcador molt ajustat i cap dels dos equips marxava definitivament.

L’últim quart començava igual d’ajustat que tot el partit, però dos triples en moments claus del partit van fer agafar una petita diferència de punts i de moral pels visitants que es van poguer marxar definitivament al últim minut.

Al final victòria del CC per 9 punts que els fà seguir empatats amb molts equips a mitja tabla abans d’acabar la primera volta.
Destacar l’arbitratge de Rubí i Martínez en un partit gens fàcil, i que va ser impecable en tot moment.