C.B Pedagogium 72 – Círcol 74

  • Primer partit després de l’aturada nadalenca i partit molt important pels nostres interessos a la classificació. Davant teniem un equip veterà a la categoria i amb una mitja d’edat molt per sobre de la nostra, això feia que ens plantegéssim el partit posant en funcionament les nostres armes d’equip jove i ràpid. El partit va començar en un primer quart molt fluix en defensa i en atac, no trobàvem la manera de poder disputar el partit acabant el primer període amb un parcial 27-12 en contra. Va ser en el segon quart on el nostre joc va fluir molt més fent en dos minuts un parcial 0-10 que ens tornava a posar dins del partit, però això va durar poc perquè Pedagogium ens va tornar la moneda fent, en dos minuts, el mateix parcial. Sabiem que haviem d’frontar la segona part amb molta més intensitat i marcant la nostra pauta de joc, i així va ser que en el tercer quart vam fer un parcial 19-29 gràcies a una molt bona actitud defensiva i atacs molt ben estructurats. El quart període vam rematar la feina acabant el partit amb una cistella al límit de temps que ens donava una victòria merescuda i que ens dona aire a la classificació per allunyar-nos de les posicions de descens directe.