Círcol 18 – Metalux AECAM 69

  • Dissabte el Mini va perdre un altre cop. Cal recordar, però, com sempre, que el resultat no és el més important i que el que compta és que seguim millorant dia a dia, a poc a poc però amb passes de gegant. No només perquè ja comencem a interioritzar recursos que practiquem als entrenaments com fintes i canvis de mà i a posar-los en pràctica als partits, sinó per què, cada cop més, comencem a jugar en equip; dissabte vam poder veure algunes jugades en què vam creuar el camp pràcticament sense botar, tan sols amb passades, passades coherents i ben fetes.

  • Això sí, cal millorar moltes coses, i el resultat, encara que no és el més rellevant, sí que és indicador de certes problemàtiques; en primer lloc, encara fallem moltes entrades, fet que que ens indica hem de practicar-les més. I, en segon lloc, els rivals ens anoten amb una facilitat que només pot voler dir que encara ens cal millorar molt la defensa. (No podem obrir la porta tan fàcilment!).

  • Per últim, cal insistir en la importància que té l’ACTITUD. Després de dos molt bons entrenaments dimarts i dijous, divendres vam entrenar massa poc intensos i massa distrets, i això es va notar al partit: vam començar molt forts, però a poc a poc vam anar relaxant-nos. Hem de currar al màxim ELS VUIT QUARTS. I això només ho podrem aconseguir currant al màxim ELS TRES DIES DE LA SETMANA.

  • A seguir treballant! Força Círcol!!!