• Círcol 78 – 63 CE Palamós
  • Importantíssima victòria del Sènior A a casa davant el CE Palamós, rival directe a la part alta de la taula i que fins ahir duia una victòria d’avantatge sobre els jugadors de Francesc Castellet.
  • Ahir es va veure un partit apassionant a La Plana entre dos equips que aposten per un joc alegre i ràpid, i amb jugadors de qualitat, fet que va permetre veure un partit amb un ritme molt alt, on només els errors van impedir un marcador més elevat.
  • Els gironins van començar el partit molt entonats, amb un Pere Ureña amenaçant desde fora (2 triples només començar) i dominant la pintura, acabant el primer període amb 10 punts. El locals per contra, tot i la bona posada en escena a nivell d’intensitat, no acaba de trobar fluidesa ofensiva i només els triples de Pau Ruzafa i contraatacs aillats van permetre arribar al final del primer període 3 punts per sota en el marcador: 15-18. El segon període gràcies a la direcció d’Andreu Lladó i a una millor defensa sobre Pere Ureña, el Círcol va capgirar el marcador i només un triple a falta de 18 segons va impedir que l’avantatge fos major al descans: 37-32.
  • A la represa, el Círcol va fer una estirada en el marcador i va aconseguir avantatges que superaven lleugerament els 10 punts, però el Palamós lluny de donar el partit per perdut va continuar trobant en els tirs lliures la manera de continuar viu en el partit, arribant al final del tercer quart amb un desavantatge de 7 punts: 53-46. El darrer quart però, va ser de color blanc i blau, el Palamós no va ser capaç d’aguantar el ritme de partit imposat pels locals, que arribarien a dominar el marcador per 20 punts de diferència en aquest quart. El resultat final acabaria essent 78-63.
  • Destacar l’excel·lent partit d’Andreu Lladó amb 22 punts i 6 assitències, així com de Toni Forteza amb 18 punts i Quim Forteza amb 15. Però sense dubte el treball defensiu capitanejat per Xesco Gotzens i Martí Callau, i secundat per tot l’equip per tal d’aturar a Nando Brazo (jugador clau a l’equip Gironí i que va acabar amb només 5 punts) i als tiradors visitants, va ser clau per assolir la victòria. Aprofitem per donar la benviguda a David Ribó, nova incorporació del primer equip que ahir va disputar el seu primer partit oficial, participant activament en la primera victòria de l’equip al 2014 amb 2 punts 8 rebots i 3 assistències.
  • La propera setmana el Círcol rep l’ADEPAF en la 1a jornada de la segona volta. L’horari del partit ha estat canviat i aquest es jugarà a les 19:00 a La Plana.