• El final de la jornada 17: Retorn triomfal

 • Si hem de fer cas a la dita d’any nou, vida nova i del vist en aquesta primera jornada de l’any pels equips inferiors del Círcol, el 2014 serà un any esplèndid. I és que us portem molt bones notícies d’aquest cap de setmana per la secció.

 • Ha començat la fase regular de la competició, una nova lliga, d’acord amb l’assolit a la fase prèvia i la prova del nivell de joc dels diversos equips. Una foto real de les possibilitats i recursos de cada conjunt.

 • Primer reflex que aquesta ha estat una gran jornada pel Círcol. El 2014 s’estrenava, dissabte, a Casagemes amb un derbi a la Mini femenina amb el Sant Josep. Les noies Círcol van fer un partit perfecte, excels… a totes les facetes del joc. Concentrades des del minut 1 al 40, van anular l’atac parroquial que es va quedar amb una anotació molt baixa. Prova d’això el parcial del setè període, un 21-0 inapel·lable. En resum, un partidàs de les de Núria Avñó i Marta Rams. Simultàniament el premini s’estrenava amb victòria, a la fase regular en derrotar al Mollet. Tot seguit, el Mini va caure amb l’AECAM, en un partit on els de Ferran Muñoz van anar de més a menys. Tot i això, cada dia aprenen més tots plegats i l’evolució és molt positiva, malgrat els resultats, que com sempre remarquem en aquestes categories de formación importa poc.

 • A La Plana, un altre derbi estrenava la Regular a la Infantil femení: Joventut – Círcol, un altre Clàssic del bàsquet badaloní. Aquí, més que destacar el resultat (derrota a la pròrroga) hem de destacar la capacitat de treball, de reacció i l’actitud de les de Gerard Castro, Rita Carboneras i Mar Sabater. Després d’arribar al final del setè quart amb un -19 en contra de l’electrònic, el Círcol va eixugar aquest desaventatge en els úlims 5 minuts per forçar el temps extra. Sumeu tota aquesta èpica al fet de només disposar de 8 efectius.

 • Al Màgic, triplet de victòries: Triomf de l’A de Gerard Puerto, dirigit excepcionalment per Andreu Lladó, davant el Premià, en un partit on es va anar de menys a més en tant que actitud i treball defensiu. L’Infantil B, amb un gran treball al darrere i constància derrota el Vilassar de Mar. El Preinfantil va guanyar a l’Horta, per completar aquest triplet matinal a les pistes del Centre Comercial

 • La notícia va saltar a Taradell. Les Júnior van guanyar al conjunt osonenc. La notícia, no és que l’equip de Jaume Lleal, Oriol Bosom i Clara Navarro venci, ja que està imbatut, sinó que aquest va ser el partit més complicat que ha hagut d’afrontar. Una remuntada de 9 punts és una nova tessitura que fins alesmores no havia hagut d’afrontar. El bon treball i l’actitud mostrada va fer que el Círcol mantingui de nou la imbatibilitat a la Lliga. El Júnior B va caure al camp difícil camp de l’UBSA, on tot i arribar a perdre de 22 va situar-se a només cinc punts dels adrianecs a falta d’un minut.

 • snior a - palams
 • Gran triomf del Sènior A contra el Palamós
 • La tarda del dissabte la completaven la derrota del Sots25 al camp de la Cultural i del Cadet 1 al camp del 3 Viles. A Llavaneres, el Círcol no arribava amb les millors condicions al debut a la Regular B1. Amb moltes baixes i tirant de Cadets B, el conjunt de Santi Rodríguez i Albert Chalmeta no va començar bé. Un parcial de 10-0 en contra va obligar a parar el temps. Reacció oportuna i el matx s’igualava fins al punt d’arribar a la pròrroga, gràcies a un tir visitant, després de caçar un rebot en un tir lliure errat. El Círcol va tenir l’última opció, però el matx es va haver de decidir al temps extra. Tot i el domini i la superioritat física dels locals, el Círcol va mantener el tipús, ja que a manca d’un minut, només dos punts separaven ambdós conjunts. Dues pilotes perdudes als instants finals donaven la victòria als locals.

 • El Cadet B descansava i el Cadet A guanyava un amistós amb el Creu Alta, previ al debut a la Interterritorial, la setmana que ve. Interterritorial que ja va estrenar el Cadet femení a La Plana. I ho va fer amb un duel molt especial per les noies de Lluís Montón i Nei Fuentes. 8 mesos després de vèncer al Selva del Camp a la final de Catalunya Infantil de Golmés, el Círcol va tornar a derrotar a les tarragonines, això si, diumenge passat en categoria Cadet. Un partit que com a Golmés va dominar sense problemes les badalonines.

snior b - escolapis

 • Triomf ajustat del Sènior B davant l’Escolapis de Sarrià
 • Al mateix temps, el Júnior Preferent afrontava un viatge de 200 km per creuar Catalunya d’est a oest per jugar a Lleida, la segona jornada de la Fase regular. Al mític Barris Nord, expavelló ACB que va presenciar partits de la Copa ULEB, el Círcol va fer un extraordinari partit. Sobretot els tres primers períodes, on va lluitar de tu a tu, amb un equip procedent del grup 1. A l’últim quart, un parcial de 22-5 i 4 triples dels locals finiquitava el partit amb un resultat massa abultat pel joc desenvolupat pels de Ricard Santiago.

 • El cap de setmana el completava una nova tarda de bàsquet i Círcol a La Plana amb tres partits i tres victòries. D’una banda, l’ajustat triomf del Sènior B amb l’Escolapis de Sarrià, el gran triomf del Sènior A amb el Palamós, rival directe, en un dels millors partits de la temporada dels de Francesc Castellet, Santi Rodríguez i Sandra Veguín, i del Sots21 Preferent davant el Cornellà, en un matx on a la primera part es van calcar parcials (22-9 pel Círcol al primer quart i 9-22 pels del Baix Llobregat al segon), per dur-nos a un empat al final dels primers 20 minuts. A la represa, el partit es trencava a favor del bàndol local que anotava amb facilitat i marxava del marcador anotant 31 punts en 10 minuts. Últim quart de tràmit, retallada de marges, i cap a casa amb la victòria al sarró

 • sots21 - cornell
 • El Sots21 va tancar el cap de setmana guanyant al Cornellà
 • Abans del partit del Sènior es va fer un minut de silenci en memòria del senyor Jaume Grau, màxim responsable del bàsquet del Círcol Catòlic als anys 90 i principis dels 2000. El nostre més sincer condol. DEP.

 • En resum, jornada molt positiva pel bàsquet de Can Cartrons, a la reentré oficial a la temporada 13-14 després de les vacances de Nadal. Que el 2014 sigui tant o més positiu que aquesta primera jornada.

 • Salut i cistelles