• Círcol 99 – CB Premià de Dalt 53

  • Victòria de l’infantil A en la jornada inaugural de la fase regular de B1. 

  • En els primers minuts de partit el Círcol va estar molt fluix en la defensa de l’1×1, permeten situacions fàcils pels visitants i realitzant moltes faltes per arribar tard o estar lents en el desplaçament lateral. El desencert dels visitants en els tirs lliures (1/8 en els primers 5 minuts) va permetre acabar el 1r període amb un resultat favorable de 12 – 5.

  • El segon període s’iniciava amb moltes imprecisions ofensives i amb poca activitat defensiva. Després d’un temps mort, l’equip millorava la seva exigència i s’arribava al final del primer quart 23 – 10.

  • Tercer i quart períodes van ser els pitjors de l’equip. A nivell ofensiu es perdien moltes pilotes per passar tou, botar amb poca intensitat i estar mal colocats, trobant-se els jugadors massa junts en moltes ocasions. En defensa el Círcol seguia patint en l’1×1, no s’arribava a la línia de passada i es posaven masses mans per manca de sacrifici defensiu, entrant en bonus al minut 3 del tercer període. Tot això feia perdre el 2n quart (12 – 14) i arribar a la mitja part amb un resultat de 35 – 24.

  • Al 5è període l’equip va sortir molt més ficat en el partit, pujant intensitat i concentració, el que va permetre realitzar un parcial de 8 – 0 en els dos primers minuts. A partir d’aquest moment, el Premià va pujar l’agressivitat defensiva i la resta del període va estar molt més igualat, arribant al minut 25 amb 47 – 29.

  • Durant el 6è període els visitants van estar molt còmodes corrent al contraatac, aprofitant les facilitats que donava el Círcol i realitzant un intercanvi de bàsquets que deslluïa el millor treball ofensiu, ja que cada cistella dels locals era resposta en poc temps pel Premià. El període acabava 17 – 11 i el 3r quart 64 – 40.

  • Sens dubte el 7è període va ser el més brillant de l’equip en els dos costats de la pista. Es va augmentar la qualitat defensiva, recuperant pilotes gràcies a l’ambició en el treball de línia de passada, el que permetia al Círcol realitzar bons contraatacs, estalviant bot i millorant el joc en equip. En aquests minuts, l’equip va demostrar-se a si mateix que quan treballa amb la màxima intensitat i concentració pot donar minuts de molt bon nivell. El resultat en aquests 5 minuts va ser de 18 – 2.

  • En els 3 primers minuts de l’últim període va ser de 13 – 0, arribant a una màxima diferència de 53 punts (95 – 42), tot i que ens els últims minuts es van rebre molts punts fàcils que van permetre al Premià anotar 11 punts i finalitzar el partit 99 – 53.

  • Partit inconstant del Círcol, amb minuts de bon joc, amb intensitat defensiva, sacrifici individual, concentració i treball en equip.

  • L’equip ha de ser capaç de jugar al màxim nivell els 40 minuts de partit, sent sòlids en defensa i realitzant un joc alegre i sense imprecisions a nivell ofensiu. Aquesta constància s’ha de guanyar dia a dia, ja que el rendiment del cap de setmana és el reflex de com s’ha treballat durant els entrenaments.