Joventut de Badalona femení 65 – Círcol 62

Derrota en el derbi badaloní que es va disputar la matinal de dissabte a la Plana, i on les nostres jugadores van mostrar dues cares completament oposades. Durant els 7 primers períodes vam estar completament descentrades, i les nostres rivals poc a poc van anar millorant el seu joc, on a partir d’una defensa dura van anar ampliant diferències poc a poc. Nosaltres, amb 3 baixes importants i pocs recursos ofensius no vam estar a l’altura de la situació. Tot i això, si una cosa té aquest equip és que mai es rendeix, i al darrer quart vam poder veure una completa exhibició de defensa i contraatacs. Això ens va permetre remontar 19 punts en 5 minuts i forçar, de forma inversosímil una pròrroga de 3 mintus. En aquest període extra, vam tenir la victòria a tocar (59-62 a falta de menys de 2 minuts), però els nervis i petits detalls ens van condemnar; val a dir, que al darrer minut, les pèrdues de pilota i falta de control van ser claus en el desenllaç del matx, encara que cal destacar que cap de les nostres bases estava disponible per jugar, de manera que se’ns va fer molt complicat controlar el partit. Malgrat tot, enèssima exhibició de lluita d’un equip que cada cop veu més aprop la primera victòria de la temporada en la preferent B de la categoria.