Círcol 85 – CB Cornellà 66

Després de dues victòries dels seniors de la casa, el diumenge 19 qui tancava l’ últim partit de la plana era el Sots 21 contra Cornellà.
Totalment ficats al partit els de la casa començaven presionant molt bé i no posant les coses gens fàcils als visitants, que tansols els tirs lliures anotats producte de les moltes faltes rebudes, els feia mantenir-se una mica al partit, però només anotaven 9 punts per estar -13 al marcador.
Al segon quart l’ equip de Llobregat capgirava el marcador i tornava el parcial rebut previament.S’arribava 32-31 a la mitja part.
El partit es reprenia amb la mateixa actitud que al principi del partit, i els de Badalona presionaven molt i anotaven amb facilitat, i després d’una decisió arbitral polèmica, els de Cornellà marxaven  definitivament del partit i rebien 31 punts.
Últim quart amb parcials cap ambdós costats però que finalitzava en empat i per tant la renda de 19 punts es la que seguien tenint els de Badalona, 85-66.