• Círcol 80 – CB Vilassar de Mar 30
  • Comença l’any, comença la segona fase, tot torna a començar, 0 victòries i 0 derrotes. Ens han col·locat a C1, degut als resultats de la fase prèvia, i havíem estat treballant dur totes les vacances de Nadal per tractar de polir els errors que hem anat cometent al llarg de la fase prèvia.

  • A les 11 en punt començava el partit, jo confiava en poder competir i al vestidor els dic als nens que guanyar torna a ser objectiu principal. Això fa que els nens es motivin molt, motivació necessària per sortir a per totes. La segona part de l’escalfament és molt bona, el que ens fica molt al partit. Durant aquests dies havíem treballat molt la defensa i sabíem que aquesta era la nostra millor opció pel partit.

  • En el primer i segon període vàrem sortir pressionant tota la pista, això fa que en els 10 minuts només anotin 10 punts, gran defensa dels nois. Mentre anàvem acumulant bones defenses els nois s’ho anaven creient cada cop més i les coses en atac anaven sortir prou bé. Això fa que el resultat sigui 24 a 10 a l’acabar el primer quart.

  • En el tercer període el partit va seguir igual; la nostra defensa seguia sent molt intensa però en atac no aconseguíem trobar opcions. El resultat d’aquest període va ser un empat a 5 punts, seguíem mantenint l’avantatge de 14 punts.

  • Al començament del quart període vàrem començar a fer pressió amb 2c1. En aquest quart ells només varen anotar dos punts. En atac comencem a fer bé algunes coses però més per la motivació que ens aportava la defensa que no per la nostra forma de jugar. Els mantenim 3 minuts sense anotar i això fa que el seu entrenador demani un temps mort. La defensa estava sent excel·lent, no tenia res a dir, em vaig començar a centrar en l’atac. Al tornar del minut ells anoten, al minut 17 del partit, i aquí comença un parcial increïble per part nostre.

  • S’acaba la primera part, amb un 38 a 17 en el marcador. En els tres minuts de mitja part els dic que ho estan fent molt bé, només necessitem atacar millor, assegurar les opcions i intentar córrer, fer el nostre bàsquet.

  • Durant els períodes cinquè, sisè i setè vàrem seguir defensant molt bé i comencem a fer millors atacs això fa que en 15 minuts, des del minut 17, el parcial acumulat sigui 38 a 2. Els de Vilassar, però, mostren una actitud brutal i no baixen els braços, s’obliden del marcador i ens fan un parcial de 7 a 2 en contra en tan sols 2 minuts.

  • El partit ja estava gairebé enllestit, a falta de 5 minuts anàvem 71 a 26. En aquest període els nois es relaxen i el període acaba 9 a 4 a favor nostre.

  • El resultat final és 80 a 30, molt bon treball dels nois dins la pista i a la banqueta. Primera victòria de la lliga, merescuda pel treball fet durant les vacances i la primera setmana d’entrenaments

  • Per acabar, agrair als jugadors que varen venir a fer-nos un cop de mà tenint partit just després. El jugador de l’infantil A David Muñoz i els pre-infantils Pol Cahner, Jan Rubio i Robert Diaz.