L’Agenda (25-26 de gener)

El cap de setmana del Círcol comença amb una matinal de dissabte concentrada entre La Plana i el Centre Parroquial de Sant Josep. Dissabte a les 9:00 a La La Plana, Cadet 1 – Valldemia. A les 10:15, a l’altra cantó de la Plaça de La Plana, a Sant Josep, derbi entre el Badalonès i el Mini femení. Tanca la matinal, un altre derbi a La Plana. A les 12:00, Cadet B – Cultural. Compte perquè no és l’horari habitual

Al Màgic, a les 11:00, Infantil femení – Escola Sant Gervasi

Per dissabte a la tarda, dues cites a la mateixa hora, però en escenaris diferents. D’una banda a Llefià, derbi, entre el conjunt taronja i el Sènior B, a les 17:45. A Casagemes a les 17:30, Júnior B – Premià.

I diumenge, triplet Círcol al matí a La Plana. A les 9:00 obre jornada el Cadet A – Bellpuig, el debut a la Interterritorial. Tot seguit, a les 10:45, Júnior femení – Parets. I finalment a les 12:30, Júnior Preferent – CB Tarragona.

A Pomar, a les 10:00. Sots21 B – Europa Sports Centre de Sant Cugat

A Ausiàs March, a les 12:00, Badalonès – Sots21 Preferent

Tanca el cap de setmana, i compte que hi ha canvi d’hora, el Sènior A – Figueres, a les 19:00, en l’inici de la segona volta de la Lliga a Primera Catalana

Benvinguts a la 18ena jornada de competició al bàsquet de Can Cartrons. Ens ho passarem bé i sinó us tornarem els calers