Círcol 65 – CB Tarragona 63

El Júnior va sortir molt concentrat a La Plana, en el duel de la tercera jornada de la fase regular contra el Tarragona. Amb una pressió, 2-1-2 fent 2 contra 1 sobre els alers contraris, i amb un brillant atac on va destacar Kike Zamora (20 punts, 18 valoració) el Círcol marxava al descans amb un aventatge còmode (52-36). A la represa, el CBT, equip provinent del grup 1, es va entonar i pujant línies defensives i siguent superior al rebot, igualava el matx, amb un parcial de 18-27 al final del tercer període. A l’últim quart, el conjunt tarragoní, continuava dominant sota els taulers i el Círcol estava molt descentrat en atac. A falta de 21 segons, el partit s’igualava a 63. Temps mort local i pilota pel Círcol. A l’últim segon, Joel Ronda anota un tir guanyador sobre la botzina. Al final 65-63 i primer triomf del Círcol a la segona fase de la Júnior Preferent. pròxim rival, visita a Mataró.