Círcol 97 – 77 ADEPAF (Figueres)

Nova victòria del primer equip de l’entitat, que en un gran partit va derrotar per 20 punts de diferència a l’ADEPAF, que tot i anar cuer del grup disposa de jugadors de gran qualitat que han jugat a categories superiors anys anteriors.

El partit va començar amb poc encert per ambdós costats, tot i que el Cïrcol imposava el seu ritme, les errades es succeïen i el marcador es movia molt poc, no va ser fins als darrers minuts del primer quart que el Círcol va ampliar l’avantatge fins als 17-11 final gràcies a dos triples de Martí Callau. El segon quart va ser tot el contrari, amb els dos equips en estat de gràcia el parcial en aquest quart era de 29-26, destacant els 3 triples de Jaume Lleal i la bona feina de David Ribó i Andreu Lladó a l’atac del Círcol. Al descans el marcador era de 46-37.

A la represa, l’equip gironí va baixar pistonada, i els nostres ho van aprofitar per imposar un bàsquet elèctric, amb encert en el tir exterior i dominant tant el rebot ofensiu com defensiu, ampliant les diferències fins als 23 punts i arribant al final de quart amb un còmode 68-52. El darrer quart el va continuar dominant el Círcol, més centrat en l’atac que no pas en la defensa, però que va permetre finalitzar el partit amb un bon avantatge 97-77.

La propera setmana desplaçament a la pista del RIPOLL, dissabte a les 17:45. Molta sort!