• Círcol 58 – Valldemia Groc 62
  • Primera derrota a La Plana en aquesta lliga de nivell B1 que va començar la setmana passada. Els nostres rebien el Valldemia Groc de Mataró, un equip que només ha perdut un partit durant tota la temporada i que la seva intenció era estar a nivell A però que finalment no han pogut.

  • Partit molt igualat de principi a fi però un mal inici del Círcol durant el primer quart va fer que els nostres anessin a remolc durant tota la primera meitat. Al final del primer període s’arribava amb un 17-22 i un segon quart amb un intercanvi total de cistelles feia que el marcador reflectís un 27-35 a la mitja part.

  • El tercer quart va estar marcat per una intensitat que no havíem estat capaços de tenir durant els vint primers minuts, i això feia que el Círcol capgirés el marcador amb un parcial inicial de 4-15. La reacció dels mataronins no es va fer esperar i a base d’incrementar la seva defensa només permetia que el Círcol anotés un bàsquet en joc els darrers tres minuts. Al final del quart, els del Maresme guanyaven per tres punts de diferència.

  • Al començament del quart quart, el Valldemia van apretar l’accelerador i amb un parcial de 4-11 en cinc minuts, assolien la màxima diferència del partit, deu punts. Lluny de redimir-se, el Círcol va serrar les dents i amb un parcial de 7-1 va entrar de nou al partit amb plenes opcions d’empatar el partit. El desencert als darrers minuts des de la línia de 4’60 (1/6) va fer impossible la remuntada per acabar sumar la primera victòria de la lliga.

  • Més enllà de la victòria o la derrota, l’equip intenta jugar millor cada dia a bàsquet i, en línies generals, treballa per aprendre durant tota la setmana.

    “El veritable esperit d’equip s’observa quan hi ha errors.” (Aíto García Reneses)