Círcol 97 – AEE Col·legi Cultural BDN 43

Bona estrena del nostre cadet de primer any en la fase regular d’enguany. El partit el plantejavem amb l’objectiu d’evitar que el rival anotés més de 50 punts, i l’hem complert amb escreix. A l’inici del matx ens ha costat arrencar, inclús nes hem vist 5 punts per sota el marcador de bon inici, però tot i això, poc a poc hem anat engegant la maquinària, que quan ha començat a funcionar en ple rendiment, ja no ens han pogut aturar. Al final del primer quart, el marcador reflexava un 19-17 favorable, però un parcial de 20-0 a l’inici del segon període ha sigut clau per escapar-nos en el marcador, i arribar al descans 52-28. Malgrat els 28 punts del rival, estavem relativament tranquils, ja que som conscients que si manteníem el ritme defensiu, la Cultural cada cop tindria més dificultats per anotar. I així ho hem fet, i lluny de sortir relaxats hem anat a aixamplar la diferència al màxim (min.30 81-41). Finalment, al darrer quart els nostres veïns tan sols han pogut anotar dos tirs lliures en 10 minuts, fruit de la bona defensa i el desgast realitzat durant els 40 minuts, per arribar al definitiu 97-43. En resum, gran treball dels nostres jugadors, des del minut 0 al 40, demostrant una gran ambició i ganes de treballar, per obtenir un premi que ens hem guanyat tan al llarg de les darreres setmanes com durant les vacances de Nadal, on l’equip, lluny de descansar, va estar treballant de forma exhaustiva. Anem per bon camí!