SESE 59 – Círcol 47

Primera derrota de la temporada en partit oficial contra un molt bon equip de bàsquet i favorit de la competició d’ enguany. 

El partit del dissabte era un d’ aquells partits que a tot jugador de bàsquet li agrada jugar, per la entitat del rival i pel fet de medir-nos a un dels equips invictes de la primera fase. 

La sortida de les jugadores va ser excel.lent i vam arribar a realitzar una gran defensa a tota la pista que ens va permetre un parcial favorable de 9 punts. Després d’ un temps mort del S.E.S.E varem tornar a una situació més lògica de partit i les alternançes al marcador es van succeir continuament fins a la mitja part. 

El tercer quart, segurament fruit del cansament, es va veure un bàsquet més tens i menys alegre del que ens agradaria. Tot quedava per decidir als últims deu minuts i el nostre rival ens va guanyar a l’ apartat físic i mental. Tres contraatacs mal defensats ens va abocar a 19 punts per sota quan restaven dos minuts. Tot i així, l’ equip va demostrar caràcter per eixugar la diferència als 12 punts finals.