• DOTS Sant Quirze BC 68 – Círcol 53
 • Segon partit, ens presentem a Sant Quirze a un quart de nou del matí. Arribàvem força animats gràcies a la victòria de la primera jornada, però un dels nostres jugadors es va posar malalt; érem set, el partit estava perdut. Tot i això vàrem decidir guanyar-lo, sabíem que podíem.

 • Ales nou en punt començaria el partit, i al vestidor em limito a repetir el que ja els havia dit el divendres. La nostra millor carta era la defensa, sense defensar no som res. Ells ho tenen clar.

 • En el primer període, pot ser per la hora, sortim adormits i sense trobar les opcions en atac ens relaxem en defensa. El parcial de quart és 9 a 2 en contra.

 • En el segon període intentem espavilar, i ho aconseguim. Trobant millors opcions en atac, tant des de fora com amb les penetracions, aconseguim sumar 10 punts. Això sumat al treball en defensa, que comença a ser millor deixa el marcador en un 15 a 12 en contra.

 • El tercer quart el comencem molt forts, però això dura 2 minuts, se’ns acaben les idees i el temps la defensa continua sense ser tot lo forta que deuria. Parcial de quart 6 a 4, perdem 5. Tot i així es comença a intuir el que volem fer.

 • El quart període va ser més del mateix, una defensa tímida i un atac sense idees. Ens van treure moltes faltes amb tirs lliures, que per sort es varen quedar en intents. El quart s’acabava i la diferència es mantenia, anàvem 44 a 39.

 • S’acaba la primera part i en els tres minuts de mitja part els dic que si de veritat volen guanyar no ens val amb millorar l’atac o la defensa, ens hem de posar les piles a tot arreu.

 • Durant el cinquè període fem pressió amb 2c1 i això fa que en els 5 minuts només anotin dos punts, per contra dels nostres 11. Primer cop que ens posem per davant al marcador des del 15 a 16 del tercer període. Acaba el quart 31 a 34.

 • En el sisè període aconseguim augmentar les diferències i amb un parcial de quart de 8 a 10, encarem l’últim quart amb un avantatge de 10 punts.

 • Per encarar aquests dos últims períodes només disposàvem de 5 jugadors, els dos pre-infantils varen haver de marxar, ja que tenien partit a Barcelona. Amb aquests cinc jugadors vàrem intentar mantenir les distàncies i dosificar el cansament. Les faltes era un altre tema que ens tenia preocupats.

 • El setè període se’ns va fer llarg i amb només 6 punts pels seus 11 ens igualen al marcador.

 • Costava de creure, una hora de treball per decidir el partit als últims 5 minuts. Gairebé només començar ens expulsen un jugador, encarem el vuitè període amb 4 jugadors. Ells fan un parcial d’11 a 0, el qual ens enfonsa i ja no ens permet la remuntada, ja que quan volem començar a atacar ens queda només 1 minut.

 • El partit s’acaba, resultat final 68 a 53. Aquest resultat no reflecteix la igualtat que s’havia mantingut durant tot el partit, però era el que era. Cal treballar dur a les dues bandes durant tot el partit.

 • Per últim, agrair als pre-infantils Francesc Sabater i Adrià Martin que vinguessin a ajudar-nos tenint partit a Barcelona just després i sent tant d’hora el nostre. També agrair a l’infantil A David Muñoz que matinés per venir a fer-nos un cop de mà, jugant ell per la tarda.