• A.E. Badalonès-Dimonis 47 – Círcol 67

  • En aquesta jornada les nostres mini van jugar de nou contra el Badalones, en l’anterior partit les nostres mini van perdre, no obstant en aquesta jornada van demostrar la feina feta en els entrenaments i van obtenir 20 punts d’avantatge. La clau del partit va ser la gran defensa que van fer les nostres jugadores, demostrant que les victòries s’aconsegueixen en treball, constància i sacrifici. Cal destacar el 4t quart de partit on es vara aconseguir un parcial 0 – 19 a favor nostre, parcial que va trencar considerablement el partit. Tot i així el Badalones va seguir lluitant fins el final fent que a la segona part les nostres jugadores també haguessin de treballar dur per mantenir el resultat i així ho van fer. Només podem donar l’enhorabona al gran treball que estan fent aquestes joves jugadores en aquest inici de la lliga regular.