AB Premià Mixt 51 – Círcol 33

  • Dissabte el mini del Círcol va fer un molt bon partit contra el Premià i va perdre per una diferència molt inferior a la de les jornades anteriors. Però no diem que va fer un molt bon partit pel resultat “positiu”, sinó per la intensitat que van posar els jugadors durant tot el partit. Per les ganes que van demostrar, per l’agressivitat amb què van defensar, per la decisió amb què van entrar a cistella, per la il·lusió amb què van animar des de la banqueta.
  • Com sempre, el treball durant la setmana es va veure reflectit en el joc; aquesta setmana cap a bé. Els jugadors del Mini ja comencen a aixecar el cap quan boten (encara que encara miren la pilota en moltes ocasions!) i a jugar en equip, passant la pilota, desmarcant-se, anant tots cinc al rebot. Cal que aquesta setmana treballem a tope per seguir millorant i per corregir els errors que vam veure dissabte. Enhorabona als jugadors per l’esforç que van fer; és així com és divertit, el bàsquet: si es juga al cent per cent!