AE Badalonès 65 – Círcol 64

El diumenge a les 12:00 hi havia Derbi a Ausies, Badalonès i el nostre sots 21 es veien les cares.
Els primers 10 minuts van ser blanc i blaus, amb una molt bona defensa i total domini del rebot, que feia arribar amb un 11-16 al primer interval.
Les errades en atac dels nostres van anar en augment, i la defensa deixava de ser tant dura tot i que la presió a tota la pista seguia en els seus esquemes.El domini del rebot passava a ser part dels diables, i permetia segones i terceres opcions de tir, el que els va donar una petita avantatge a la mitja part.
Els dos últims quarts van ser d’infart, tot i que Badalonès arribava a marxar de 11 punts, el círcol es va posar a treballar de valent i aconsseguia donar molt de ritme al partit, i tot i que es posaven molts cops a 1 punt, el locals aconsseguien anotar quan ho havien de fer i no es deixaven passar al marcador .
Justa victòria de 1 punt pels de vermell que van fer un partit amb pocs alts i baixos.