Maristes Ademar 84 – Círcol 86

Maristes i Círcol van oferir un gran partit a la tercera jornada de la fase regular de la Cadet Interterritorial. Un partit jugat de tu a tu amb constant intercanvi de cistelles que no es va decidir fins a la segona pròrroga. Fins aleshores, el Círcol va tenir dues opcions per guanyar el partit, però no van entrar. Ambdós equips amb les seves armes van contrarrestar qualsevol mínim aventatge. 

La parella interior del Círcol va ser molt superior a la de Maristes que contrarestava a base de llançament exterior. Tots els jugadors del nostre equip van aportar. A la pista i a la banqueta on van animar com mai per poder obtenir la victòria. A la tercera va ser la bona i Daniel Muñoz va anotar el 84-86 final.

Agraïr des d’aquí també el suport de l’afició que va omplir La Plana al llarg de les més de dos hores de joc. Pròxim partit, diumenge que ve a La Plana, a les 9:00 amb el Vendrell