• Arenys Bàsquet 60 – Círcol 61

  • Segon desplaçament al Maresme de la lliga i arribava la desitjada i merescuda victòria dels nois del Cadet 1 en un partit apassionant i força igualat els quaranta minuts.

Com va sent habitual la sortida del primer quart no va ser bona i durant els primers quatre minuts un parcial de 7-0 va fer despertar els nostres després d’un temps mort per acabar capgirant el marcador amb un parcial 0-8 els darrers dos minuts i tancar el primer període amb un 18-20.

El segon quart va ser un intercanvi de cistelles totals per part d’ambdós equips i s’arribava al descans amb un empat a l’electrònic, 34-34.

A la represa, i malgrat la insistència de la importància d’una sortida concentrada i intensa després del descans, un parcial de 9-0 inicial feia que els arenyencs agafessin la màxima diferència del partit, al minut 6 el resultat era de 43-34. L’equip però, a base de defensar millor la línia de passada i de controlar el rebot per no permetre segones i terceres opcions va anar retallant la diferència per arribar al darrer quart amb un 48-45.

Al darrer quart va aparèixer la figura ofensiva de l’Arnau Escorihuela, autor de 10 punts en aquest quart i que acabaria el partit amb 17 punts i més de 10 rebots. Juntament amb en Pol Heredia, que també signava 17 punts, i en Gerard Rourera amb 10. Això sumat a la gran defensa col·lectiva de l’equip que va pressionar durant els quaranta minuts va fer possible aconseguir la victòria a domicili. L’equip entrava un punt avall els últims cinc minuts, un triple de l’Arnau posava l’equip per davant a falta de cinc minuts. I ja no va tornar a anar per darrera al marcador sent capaç de posar una diferència de cinc punts que l’Arenys ja no seria capaç de remuntar malgrat la seva gran actitud fins el final. Una sèrie de quatre tirs lliures reeixits feia que a falta de 3 segons el Círcol guanyés d’un punt i tingués la pilota per treure de banda. En Ramon Domeng, també molt bé en la direcció de l’equip, va aconseguir rebre i es va acabar el partit amb triomf visitant.

Felicitar tot l’equip per la gran setmana d’entrenaments i per la constància als partits. Aquest és el camí i així vindran moltes més victòries i seguiran passant-s’ho bé i gaudint com aquests darrers partits.

També felicitar en Guillem Bautista pel seu debut amb l’equip, endavant! En Roc Oliveras va tornar a jugar després d’unes setmanes lesionat i esperem que en Martí Casellas que va ser baixa durant tota la setmana s’incorpori ja aquesta nova setmana amb normalitat.

    • Endavant nois, dissabte a La Plana rebem el Premià!