CB Cervera Mobel Linea Negre 31 – Círcol 82

S’ha fet esperar, però finalment ha arribat la primera victòria de l’infantil femení d’enguany. Hem superat uns primers mesos, on tot i mereixer guanyar d’altres partits, la manca de sort, d’encert i de constància, han fet que es fés esperar més del que ens hagués agradat. Tot i això, dissabte vem obtenir la recompensa al treball realitzat durant el primer trimestre, per tornar de la província de Lleida amb  la primera sota el braç. El partit en sí, no va tenir gaire història, ja que davant ens vam trobar un rival inferior a nosaltres; tot i això, una mala sortida nostre ens va portar a estar per sota del marcador al final del prmer període (5-1). Al segon quart, vam col·locar les coses al seu lloc, i amb una arriscada presió vam agafar la davantera del marcador gràcies a un parcial de 0-10. Al següents períodes més del mateix amb parcials de 2-17 i 5-12 per arribar al descans amb un 12-40 favorable. A partir d’aquest moment, entre cella i cella l’objectiu principal de sempre: treball els 40 minuts; de fet, durant la primera fase, hem estat capaces de treballar els 40 minuts en partits molt adversos, per tant, a Cervera tampoc havia de ser una excepció. Finalment, tanquem el marcador al setè quart, mantenint el treball durant tota la segona part, amb una defensa forta, control del rebot i ràpids contraatacs que a la vegada van afavorir que les 9 jugadores que teníem disponibles anotessin. A seguir treballant, i desitjar una ràpida recuperació a la Marina i la Maria, lesionades la setmana passada i que ens tornaran a ajudar el més aviat possible.