• El Final de la Jornada 19: Duplicitats
 • El primer cap de setmana del segon mes de 2014, el febrer, ha estat protagonitzat per duplicitats, similituds i analogies en els diferents partits jugats pels equips del Círcol.

 • Abans una curiositat. L’Infantil A va jugar, i malauradament perdre, el seu partit amb l’Argentona, en un dia no habitual per jugar partits com dilluns a la tarda. La raó, la tenim, bona part en aquesta imatge. És la de Gerard Puerto, l’entrenador de l’equip al costat de Moncho Fernandez, tècnic de l’Obradoiro gallec, conjunt de la Lliga ACB. El Gerard va anar a fer un stage a terres gallegues per aprofundir els seus coneixements com a tècnic.
 • puerto - moncho Gerard Puerto, tècnic de l’Infantil A amb Moncho Fernández, tècnic de l’Obradoiro
 • Duplicitats i dobles duels com el que obria la jornada i la tancava amb Maristes. Dissabte a Casagemes, un extraordinari 6è període que va acabar 25-4 va donar la victòria a les Mini en el duel amb l’Ademar, en el tercer derbi en tres jornades, que obria la jornada Círcol. L’endemà diumenge, un altre duel Maristes-Círcol tancava el cap de setmana, el corresponent a la Interterritorial Cadet. Un duel èpic de més de dues hores de joc real i dues pròrrogues que va fer disfrutar a tots els assistents a La Plana. Els vermells i el Cadet A del Círcol van protagonitzar un duel en què amb les seves armes ho van deixar tot sobre el parquet. Uns, els locals, gràcies al llançament exterior, els altres, els visitants, gràcies a l’excel·lent treballl defensiu i a la connexió dels seus homes interiors impedien que el rival marxés del marcador. Amb 71-71 el Círcol va tenir opcions de guanyar el partit, però la pilota no va entrar. Pròrroga. Mateix patró. 76-76. Última pilota del temps extra pel Círcol. Mateix resultat. A la segona pròrroga, ara sí, el Círcol té l’última possessió i Daniel Muñoz anota el bàsquet de la victòria. Un triomf èpic, merescut i que fa gran aquest esport. Felicitats.

 • maristes - cadet amini fem - maristes
 • A l’esquerre, el Maristes – Cadet A. A la dreta, el Mini femení – Maristes.
 • Duplicitat de pròrrogues, de derbis i de victòries del Círcol. Si el partit del Cadet A es va decidir a la pròrroga, a favor, el derbi Júnior B – Natzaret, del dia anterior també es va decidir al temps extra. Els d’Alfred Surrà van haver de remuntar per forçar la pròrroga amb un triple a l’últim segon i finalment vèncer.

 • esparreguera - preinfantil
 • Derrota del Preinfantil a Esparreguera
 • Duplicitat de derbis a la matinal de dissabte a Casagemes. A part de la victòria de les Mini amb l’Ademar, els Mini també tenien un duel ciutadà, en aquest cas amb l’ABB. Un duel badaloní amb una doble duplicitat a les banquetes. A la del Círcol, els tècnics i germans Ferran i Daniel Muñoz, acompanyats de Ramon Gotzens i Martí Oriol. A la banqueta rival, Edgar Teruel, exentrenador l’any passat del Círcol i la seva germana Nerea. Curiositats a banda, el partit a acabar amb victòria de l’ABB, en un bon partit del Mini del Círcol, on va mancar constància i on vam veure alts i baixos en el joc. 

 • mini - abb
 • Derrota del Mini masculí al derbi amb l’ABB
 • La matinal a Casagemes la completava la derota del Premini amb el 3 Viles en un duel de domini altern i igualat fins l’últim acte on un parcial de 0-9 donava la victòria al conjunt de Sant Andreu de Llavaneres.

  • premini - tres viles
 • Derrota del Premini, a Casagemes, amb el 3 Viles
 • Duplicitat de duels que es van decidir per un punt, tots dos pel Círcol. D’una banda, l’emocionant Clàssic a Can Ricart, a Sant Adrià entre l’UBSA i el Sots21 Preferent. A diferència de la setmana passada, que amb circumstancies similars, el conjunt d’Oriol Bosom i Albert Calàbria van caure amb el Badalonès, dissabte, la moneda va caure a favor. L’altre el duel al Maresme entre l’Arenys i el Cadet 1. Partit igualat que va començar amb un 7-0 en contra, en els primers minuts, el qual va respondre el conjunt badaloní amb un 0-8, en els següents minuts. Al descans, l’electrònic reflectia un empat a 34. A la represa, els maresmencs van sortir millor, obligant al Círcol a remuntar. Cosa que va fer just abans d’arribar a l’últim quart. La bona defensa col·lectiva i el bon treball a l’atac va fer que a manca de cinc minuts, el Círcol aconseguís posar-se definitivament per davant al marcador. L’actitud i la constància en els minuts finals va lligar el triomf del Cadet 1 a domicili.

 • Duplicitat de duels que es van decidir per un punt i duplicitat de duels que es van decidir per 6 punts, tots dos a favor del Círcol i a domicili, a Ripoll i a Santa Coloma. Al Ripollès, continua l’escalada de victòries del Sènior A que ja suma 3 victòries consecutives, l’última contra un molt bon rival que va vendre cara la seva pell. A Santa Coloma, el Cadet B
  continua comptant els seus partits a la fase regular per victòries. Contra el Gramanet, el conjunt de Gerard Castro va sortir adormit, encaixant un 26-23. Posteriorment, el Círcol va reaccionar, va agafar la batuta del partit i tot i que dominava, el desencert en atac feia que el partit fos viu i no s’acabés de decidir fins al final, quan un parcial de 0-7 a favor claudicava el matx a favor dels badalonins.

 • Duplicitat de victòries en els conjunts entrenats per Gerard Castro. El Cadet B va guanyar a Santa Coloma i l’Infantil femení ho va fer a Cervera, en un duel sense història, però que ens deixa una dada. És la primera victòria de l’equip en tota la temporada, sumant-li la fase prèvia i la regular. De fet feia 8 mesos que aquest conjunt no guanyava. L’última victòria va ser amb el Roser, l’1 de juny passat, encara en categoria Preinfantil, a les semifinals del Campionat de Barcelona, previ a les finals de Vilassar.

 • matar - junior preferent 2
 • Derrota a Mataró del Júnior Preferent
 • Duplicitat de bàsquet femení a la matinal de diumenge a La Plana amb la derrota de les Cadet amb el GEIEG, condicionada absolutament al parcial de 5-24 amb què va acabar el primer període i la victòria molt més patida del que ens tenen acostumats, de les Júnior amb el Manlleu. Només 6 punts van separar badalonines i osonenques.

 • cadet femen - geiegjunior fem - manlleu
  A l’esquerre, el Cadet femení – GEIEG de Girona. A la dreta, el Júnior femení – Manlleu
 • A part de totes aquestes duplicitats, la jornada ens deixa les derrotes del Preinfantil a Esparreguera, del Júnior Prefernet a Mataró, en un duel que es va escapar en una segona part mancada per la manca d’encert del conjunt de Ricard Santiago que només va poder anotar 22 punts en 20 minuts; la del Sènior B, amb moltes baixes i reforçat per 2 Juniors i un Sots25 a camp del Universitat Abat Oliva; del Sots25, a casa, contra el Santa Coloma i del Sots21 B contra el Ciutat Vella a Pomar.

 • abat oliva - snior b
 • Derrota del Sènior B a la pista del Universitat Abat Oliva
 • Victòries, derrotes i duplicitats en l’inici del segon mes de 2014 al bàsquet de Can Cartrons. Fins la setmana que ve.

 • Salut i cistelles