• El Final de la Jornada 20: La gran festa del bàsquet… contínua

 • Si hi ha un cap de setmana que el bàsquet omple més que mai pàgines de diaris i hores de tele i ràdio és el que acabem de passar amb la celebració de la Copa del Rei de Màlaga. És el cap de setmana de tòpics com “la gran festa del bàsquet”. Un tòpic anual a altres esferes que es repeteix a casa nostra, al bàsquet de Can Cartrons cada setmana. I aquest tampoc ha estat cap excepció.

 • Tot començava a La Plana, dissabte al matí amb el triomf del Cadet 1 davant el Premià, en una gran segona part del conjunt de Santi Rodríguez i Albert Chalmeta, on un parcial de 21-10 al tercer quart i només dues cistelles rivals anotades al quart sentenciava el partit.

 • Posteriorment, l’emoció es concentrava a les pistes del Màgic amb una quadruple sessió de bàsquet, bon bàsquet que no ha d’envejar per a res, el què passava molts més quilòmetres al sud. D’una banda, el Preinfantil veia com un Mollet molt superior tant físicament com en el joc, els superava de forma clara. Al costat, les Infantil tancava un exitós cicle d’enfrontaments contra equips lleidatans derrotant al Bellpuig, bona part, gràcies a una immensa segona part on va anotar 40 punts, amb un espetacular parcial de 34-0 en 10 minuts que va acabar amb la resistència visitant.
  • infantil femen - bellpuig
 • L’Infantil femení va tornar a sumar contra un equip de Lleida, aquest cop el Bellpuig
 • Amb 1-1 de balanç, la festa del bàsquet al Magic la tancava el doble duel dels Infantils de l’entitat. I amb èxit. L’Infantil A, dirigit excepcionalment per Jaume Lleal no va tenir problemes per derrotar a l’UBSA, igual que l’Infantil B, que va fer un recital de bàsquet, per derrotar al Terrassa.
  • infantil b - terrassa
 • Pinya de l’Infantil B que va guanyar al Terrassa
 • La gran festa del bàsquet del Círcol no només es va viure a Badalona, a casa. El nostre viatge per Catalunya repassant el bo i millor de la jornada, el comencem a Sant Adrià, on el Mini masculí va veure com un fluix últim quart feia que l’ADEDI marxés definitivament del marcador. A Canet de Mar, l’imparable ratxa victoriosa de les Mini segueix més enllà dels 3 derbis que ha disputat en les 3 primeres jornades. Poca cosa va poder fer el Premini a la pista del líder Castellar. El Cadet femení va haver de suar molt per treure la victòria a la petita i complicada pista del Sant Josep Obrer a L’Hospitalet de Llobregat, en un partit molt disputat. A Òdena, a l’Anoia, el Sots21 B perdia en una hora estranya de joc (dissabte a les 13:00). A Santa Coloma de Gramanet, el Júnior B es va retrobar amb la victòria i el bon joc, que els caracteritza i que es va perdre des de l’inici de 2014, en derrotar el Gramanet. A Montmeló, l’emoció de les curses del Circuït es va traslladar al bàsquet, a la pista del Doctor Ferran, del municipi del Vallès Oiental, on només 2 punts de diferència van ser suficients perquè el Sots25 tornés a cassa amb la victòria al sarró.
  • gramanet - junior b
 • Victòria a Santa Coloma del Júnior B
 • I per diumenge ens quedaven la gran final a Màlaga, i una extraordinària jornada de bàsquet a Badalona, amb dos derbis, dos altres Clàssics, i 6 partits amb participació Círcol, en una jornada contínua de cistelles a dojo de 12 hores gairebé ininterrumpudes. El dia començava fort amb dos partits a la mateixa hora, en dos escenaris separats per banda i banda de la Plaça de La Plana. Al Centre Parroquial de Sant Josep, el Badalonès – Círcol a la Júnior femení, només va tenir un color: el del blanc del conjunt de Jaume Lleal, Clara Navarro i Oriol Bosom, el de les líders intractables, que van donar un cop de puny a la taula de la classificació, després de la jornada passada on el Parets li va posar les coses molt díficils al Círcol. I a La Plana, un altre triomf abultat, el del Cadet A davant el Vendrell, obria un diumenge que es presentava molt emocionant. Un 104-35 rotund i sense desgast pel conjunt de Ricard Santiago, que sense apretar l’accelerador va sumar un nou triomf, a l’espera del derbi de la setmana que ve amb el Sant Josep, a l’altre cantó de La Plana.

 • Tot seguit, el Cadet B seguia l’estela de l’A, en vèncer a un combatiu líder Alella, a la seona part, quan els maresmencs van notar els efectes físics de només jugar amb 6 efectius.

 • cadet b - alella
 • Triomf del Cadet B contra el líder Alella
 • I si un derbi Júnior obria la matinal de diumenge, un derbi Júnior el tancava. Sinèrgies del bàsquet, el Júnior Preferent – Maristes va tenir un guió calcat al Maristes – Cadet A de la setmana passada. Igual que en el partit del Cadet, va ser necessari jugar-se dues pròrrogues per decidir el guanyador. Com la setmana passada, fins a dues opcions va tenir el Círcol per guanyar. Però malauradament, el guió de diumenge té un final diferent. A la segona pròrroga, un Maristes amb el cap més fred i encertat va obtenir la victòria en un gran partit de bàsquet, preludi de la gran final de Màlaga 2014 que es jugaria a la tarda.

  • badalons - junior femen
 • junior preferent 2 - maristes
 • Matinal de diumenge de derbis. A l’esquerre, el Badalonès – Júnior femení. A la dreta, el Júnior Preferent – Maristes
 • Tarda de final a Màlaga, i de partit de vital importància a La Plana. La quarta plaça de la classificació de la Primera Catalana estava en joc a La Plana i el Sènior A del Círcol i el Bisbal Bàsquet n’eren conscients. Una partida d’escacs, on cada peó caigut era un punt més cap al gran objectiu del dia. La igualtat va imperar en tot moment i, tot i que els gironins van dominar als primers compassos, el Círcol no es desenganxava del marcador. Finalment, els locals van imposar el seu ritme i van obtenir una victòria molt important, ja que a més van donar la volta a l’average. Així doncs, els de Francesc Castellet, Santi Rodríguez i Sandra Veguín, pugen fins a la quarta plaça de la classificació.
  • snio a - bisbal
 • Victìoria del Sènior A amb el Bisbal Bàsquet
 • Amb el bàsquet final de Sergi Llull s’acabava el Barça – Madrid de la final de la Copa del Rei de Màlaga 2014 amb triomf blanc. Simultàniament, a La Plana, la jornada Círcol acabava amb la derrota del Sots21 Preferent davant l’Aula, en un partit on poca cosa va poder fer.

  • sots21 - aula
 • Derrota del Sots21 Preferent contra l’Aula
 • Aquest cap de setmana la gran festa del bàsquet ha continuat a Badalona, mentre “La gran festa del bàsquet” ha ocupat les portades dels diaris. La setmana que ve més bàsquet a Can Cartrons.

 • Fins la setmana que ve

 • Salut i cistelles