• Círcol 72 – 59 Bisbal
  • Gran victòria del primer equip de l’entitat davant un rival directe a la part alta de la classificació, La Bisbal, per 13 punts de diferència que els permet recuperar l’average.
  • El partit no va començar gaire bé pels jugadors de Francesc Castellet i Santi Rodríguez, que iniciaven el partit amb desavantge en el marcador (13-21 al final del període) gràcies a l’encert en el tir exterior dels gironins (3 triples) i una bona defensa que no permetía trobar situacions clares als nostres. Però al segon període la bona feina de Jordi Padilla en la direcció de l’equip i l’aportació ofensiva de Martí Callau (11 punts a la primera meitat) van permetre reduir les diferències al 30-35 del descans.
  • A la represa, el Círcol va agafar el timó del partit, i gràcies a la feina de Raúl Castillo sota els taulells (14 punts) i la direcció de Pau Ruzada (12 punts, 10 rebots i 10 faltes rebudes), apareixien les primeres diferències a favor en el marcador. Després del 36-35 el Círcol ja no va deixar de manar al marcador, i la defensa zonal dels gironins poc va poder fer per aturar el joc local, que amb una gran defensa sobre els jugadors determinants de La Bisbal i agafant el control del ritme del partit guanyaven el quart 24-12 (final 3r quart 54-47). La 4a falta personal de Marc Nieto va acabar de decidir el partit, doncs el Cïrcol ho va aprofitar per acabar d’augmentar les diferències (fins a 14 punts), i l’intent a la desesperada de la Bisbal per remuntar el partit no va sorgir efecte. Així el Círcol va anotar 2 tirs lliures amb el temps aturat, quan la diferència ja era de 11 punts (average negatiu de -10 al partit d’anada) per deixar el marcador final 72-59.
  • Amb aquest partit el Círcol es sitúa 4rt a un sol partit del 2n i 3r classificat. La propera jornada es desplaçarà Diumenge a les 17:30 a la pista del CESET de Girona per tal de continuar amb la bona dinàmica mostrada els darrers partits.