Círcol 78 – Perruq Olga Bar Roda Bellpuig 28

Segona setmana consecutiva tancant el marcador contra un rival inferior a nosaltres. Tot i això, sabíem que l’objectiu principal era sortir a resoldre el partit quan abans millor; i després de tancar el primer quart 12-3 tot feia pensar que així seria. Res més que un miratge, ja que duran els tres períodes següents, el parcial va ser de 34 a 25, fruit de la nostra poca tensió en defensa. A partir del descans, però, reflexió, estirada d’orelles i un parcial de 34-0 per tancar el partit amb poc menys de 10 minuts jugats. Tot i tenir la sensació d’haver-ho pogut fer des de l’inici, marxem contentes per haver sapigut reaccionar i un cap parat el marcador, seguir jugant amb la màxima intensitat, i amb unes premises ben clares: defensa i contraatac, que vam complir en la majoria de moments de partit.
D’altre banda, agraïr a l’Ariadna Vela i la Maria Bautista la seva participació al partit, ja que per lesions nostres van venir a ajudar-nos després del seu partit a Canet. Paper molt destacat d’ambdues jugadores, treballant molt dur en defensa i sent capaces d’anotar malgrat jugar amb una pilota més gran i l’aro més alt.