• Cadet 1 64 – AB Premià 49

  • Setmana vinent derbi a la complicada pista del CB Santa Coloma.

Segon partit a La Plana de la fase regular de lliga i arribava la primera victòria com a locals en un gran partit de bàsquet.

L’inici no va ser gens bo per part de l’equip i així ho reflecteix el parcial inicial de 5-14 en sis minuts de jocs. L’equip però va saber reaccionar i va acabar el quart amb un resultat de 15-20 favorable als maresmencs.

Durant el segon quart el Círcol va seguir pujant la intensitat defensiva i era capaç ja de guanyar el quart per 15-11. Amb això s’arribava al descans amb un resultat molt igualat al marcador: 30-31.

A la sortida del tercer quart els nois del Círcol van sortir amb les piles carregades i un parcial de 12-2 els primers cinc minuts del quart feia que el partit es posés molt de cara pels nostres. En un dels millors quarts de la temporada el parcial final va ser de 21-10. Molt bé en atac gràcies a una gran feina col·lectiva en defensa.

Durant el darrer quart l’equip eixamplaria més la diferència fins als 15 punts finals de diferència fent que el Premià només anotés dues cistelles en joc i la resta en tirs lliures. Finalment, resultat de 64-49 i seguim pel bon camí de joc i sobretot de confiança en allò que fem!

Felicitats nois! L’equip va comptar amb les baixes de Martí Casellas i Biel Granell per lesió.