Círcol 82 – Bàsquet Alella 64
 
Diumenge matí, a la plana, rebíem el líder del grup, l’Alella, que fins al moment, junt amb nosaltres era l’únic equip invicte malgrat que els seus resultats feien por, ja que havia dominat els tres primers partits per 30 o més punts. Nosaltres, però, seguim tenint les idees claríssimes: defensa asfixiant els 40 minuts, i sempre que es pugui, córrer al contraatac per sumar punts fàcils. Els rivals del Maresme, arribaven a la Plana amb pocs efectius, i plantejaven un ritme de joc lent, on es veien beneficiats, ja que després de llargs atacs aconseguien dominar el rebot tant defensiu com ofensiu degut a la seva superioritat física. Això va propiciar que durant els 20 primers minuts mai ens sentissim còmodes. Malgrat tot, 35-30 favorable al descans, i una lleugera sensació de superioritat. Al descans parlem que hem de revolucionat el partit, que es jugui al ritme que ens agrada, el de córrer amunt i avall sense parar fins a ofegar al rival. Dit i fet, parcal de 13-2 només començar el tercer quart que ens donava una aventatge de 16 punts, que a través d’un intercanvi fluïd de cistelles, mantindríem fins al final del partit. Excepte aquests 3 primers minuts de quart, la resta de partit va ser un constant intercanvi de cistelles, però amb una clara diferència: la primera meitat al ritme de l’Alella, mentre que la segona part, va ser al nostre ritme, com queda perfectament desmostrat en els dos parcials (35-30 i 47-34). Per útlim, destacar l’excel·lent dinàmica de l’equip, desmotrant un gran companyerisme i amb cada jugador passant-ho bé i jugant per fer millor a la resta de companys. Així doncs, veiem que dels 10 jugadors de l’equip, tant sols 1 es queda sense anotar, mentre que excepte un jugador que realitza 22 punts i un altre 12, la resta, cap supera els 10 punts, de manera que tothom és capaç d’aportar 6-8 punts, de manera que ens convertim en un equip encara més perillós, ja que qualsevol jugador està capacitat per anotar.