C.B Sant Josep Obrer 56 – Círcol 62

 
Partit molt disputat on la màxima diferència al marcador van ser els sis punts finals. Va resultar un partit molt incòmode de jugar i de xiular (5 jugadores van ser expulsades per faltes) on les constants aturades del crono no ajuden a correr contraatacs i realitzar un bàsquet atractiu i divertit.

Els primers 30 minuts no ens van deixar gaire bon bàsquet, però si , una total entrega defensiva i molta tensió a la pista. Tot es va decidir a l’ últim quart, o millor dit, a l’ últim minut que es va entrar amb igualtat a l’ electrònic. Un transició ofensiva ben definida i una recuperació de pilota finalitzada amb dos més un van decantar la balança al nostre favor.

Com a factor positiu destacar el caràcter i la mentalitat per guanyar un partit a una pista molt complicada i com a deures per casa millorar el porcentatge de tirs lliure que no va arribar al 50%. Tot i així felicitar a l’ equip i convidar-lo a seguir treballant de cara a l’ important partit contra el C.B Cervera de la propera setmana.