“Mississippi, anys 60. Skeeter és una jove del sud dels Estats Units que torna de la universitat decidida a convertir-se en escriptora. La seva arribada altera la vida de la ciutat perquè s’ha proposat entrevistar a les dones negres que s’han passat la vida al servei de les grans famílies patint totes classe de discriminació racial. (FILMAFFINITY)”

CINEMAPROP3

La pel·lícula està basada en la novela “The help” de l’estatunitenca, Kathryn Stockett. “The help” va ser la primera novela de Stockett  es va publicar després de molts rebutjos l’any 2009. A partir de la seva publicació, el text va entrar a la llista de les novel·les més venudes dels Estats Units.

L’adaptació del llibre a la pantalla, corre a càrrec d’una amiga de la infantesa de Stockett, Tate Taylor, qui va escriure el guió i va dirigir el film.

Dues sessions de cinema al Círcol, a les 7 i a 2/4 de 10 de la nit.