• CESET 73 – 74 Círcol
    • El sènior A va guanyar a la pista del CESET gràcies a un triple de Quim Forteza sobre la botzina, quan a falta de 1 segon els gironins va anotar la cistella que els posava 73-71, el Círcol va ser capaç de guanyar un partit molt important que els permet mantenir-se al grup capdavanter, i estar a 1 partit dels 3 líders que ara mateix encapçalen un grup igualat com mai.
    • El partit va estar dominat pels locals durant els primers 20 minuts, el Círcol concedia moltes situacions fàcils de cistella degut a una mala defensa i a la velocitat en l’1×1 dels jugadors gironins, així el primer període acabava 20-19 amb un triple de Xesco Gotzens sobre la botzina. Al segon quart el marcador continuava liderat pels locals, que dominaven el rebot i disposaven de segones opcions a prop de cistella, i ho aprofitaven per ampliar diferències abans del descans: 37-32.
    • A la represa, el Círcol va alternar diferents defenses que van generar dubtes al CESET, fet que els nostres van aprofitar per retallar diferències i agafar el timó del partit. Al final del tercer període 53-56, i 10 minuts per davant que auguraven un final ajustat. El darrer període va començar molt bé pels badalonins que augmentaven les diferències fins als 7 punts (55-62), però va ser en aquest moment quan els jugadors de Francesc Castellet van errar un parell d’accions fàcils que podien haver ampliat la diferència i el CESET amb un parcial de 0-7 empatava de nou el partit a 62 a falta de 5 minuts per finalitzar el matx. Els darrers 4 minuts va ser un intercanvi de cistelles, on el Círcol sempre manava per petits avantatges al marcador. A falta de 34 segons i amb empatat a 71 al marcador, l’atac finalitzat amb un tir de mitja distancia d’Andreu Lladó no va entrar, i els locals van agafar el rebot per atacar amb encara 15 segons per davant… l’atac va acabar amb una cistella a falta de 1 segon per finalitzar el partit. El temps mort sol•licitat per Francesc Castellet donava peu a treure de camp ofensiu, entrada a la pista de Quim Forteza intentar guanyar el partit amb un triple… i triple guanyador sobre la botzina!!! Un tir ràpid després de bloc i rebent la passada directament de Pau Ruzafa des de la banda, que va entrar totalment néta a la cistella visitant, i que va provocar una explosió d’alegria entre els integrants de l’equip després de veure que s’escapava una victòria davant un rival directe que ha estat capaç de guanyar als 3 líders del grup (Granollers, Onyar i Badalonés).
    • La propera jornada el Círcol es desplaça a la complicada pista del UER Pineda, davant un equip que es troba a 1 sola victòria dels nostres. Molta sort nois!!!