Círcol 60 – Escola Sant Gervasi 72

Continua la bona dinàmica de les noies de l’infantil, malgrat les dues derrotes que vam patir aquesta setmana; la primera fou dijous al Màgic en un partit aplaçat. Davant teníem a les actuals sots-campiones de Catalunya mini, i actuals campiones del prestigiós torneig de Parets disputat al mes de desembre. Aíxí doncs, totes sabíem que no seria un partit gens fàcil, i més, veient com les noies de Mollet proposen un bàsquet alegre, dinàmic i totalment lliure, tal i com l’entenem nosaltres. Per tant, davant teníem el repte de competir de tu a tu enfront d’un equip que sabíem que era superior tècnicament. Malgrat un mal inici on les nostres rivals ja van començar a agafar aventatges per sobre dels 10 punts, nosaltres, amb una presió arriscada i de desgast els 40 minuts seguiem el ritme en tot moment. Fins i tot, en varies ocasions vam aconseguir baixar la diferència per sota dels 10 punts, però les jugadroes del Sant Gervasi aconseguien reaccionar cada cop. Finalment, a falta de 7 minuts per concloure el matx, vam aconseguir col·locar-nos a tan sols 6 punts arrel d’un excel·lent treball; Va ser en aquest moment, quan la major qualitat individual de les jugadores del Vallès va aparèixer per trencar definitivament l’encontre.