CB Santa Coloma B 70 – Círcol 53

Derrota al migdia al pavelló Joan del Moral de Santa Coloma de Gramenet del cadet 1 del Círcol on la pèssima segona part va condemnar a la derrota els badalonins.

Una primera part marcada per la igualtat feia que s’arribés al descans amb un marcador de 35 a 33. Es preveia un partit força igualat però a la represa el Círcol va encaixar un parcial de 17-9 que feia començar el darrer quart amb un resultat de 52-42. Les sensacions però eren molt dolentes i sembla que als nostres se’ls havia acabat la benzina per seguir competint el partit. El darrer quart, lluny de lluitar per capgirar el marcador o reduir distància, va ser una còpia del tercer període i en cap moment els nostres van tenir opcions de ficar-s’hi el partit. Molt malament ofensivament, sense intentar jugar en equip i molt poc intensos i concentrats en defensa. I així és impossible competir els quaranta minuts que dura un partit.

Setmana vinent l’equip visita la pista del líder invicte a Pineda dissabte a la tarda.