Bàsquet Neus 52 – Círcol 70

Dissabte a la tarda al pavelló de La Colina hi havia en joc la primera plaça del grup. Nosaltres invictes, i enfront els nostres veïns del Bàsquet Neus, amb una sola derrota en 4 partits. Mentalment, portàvem tota la setmana comentant que seria un xoc complicadíssim, i que a nivell mental havíem d’estar concentrats durant els 40 minuts. A més, ens plantavem al partit amb dues baixes importants (com qualsevol jugador de l’equip), un altre punt que al que hauríem de saber imposar-nos. El partit, va estar marcat pèl fluix inici tant a nivell de ritme com d’encert per part dels dos conjunts, ja que fins passats 3 minuts no arribava la primera cistella del matx. Això, però no era impediment per començar a aconseguir les primeres diferències en l’electrònic, fruit d’una bona defensa (11-15 minut 10). El segon període va ser un intercanvia de cistelles pur, en que cap equip va aconseguir anotar-ne dues de seguides; malgrat tot, aquest intercanvi va afavorir als locals que aconseguien empatar el matx a 25 al descans. La pitjor notícia, però, era que nosaltres no estàvem gens còmodes. Un cop més, al descans analitzem el partit i intentem buscar solucions per aconseguir tirar-ho endavant. Bon inici de tercer quart, però incomprensiblement, l’equip desmonta durant 2 minuts, en que encaixem un parcial de 8-0 i el Neus aconsegueix un aventatge de 4 punts, (34-30 minut 25). A partir d’aquí, l’equip veu per primer cop perillar el partit, i reacciona de forma sublim, concedint dues cistelles en els 5 minuts restants de quart, i completant un parcial de 5-14 per posar el 39-44 a falta de l’últim quart per disputar-se. L’inici de quart va ser igualat, però una vegada més, exhibició defensiva, deixant el rival en 3 pobres punts en els darrers 6 minuts de partit. La bona defensa, a més, es va veure combinada amb el nostre millor quart a nivell ofensiu, en que vam anotar 26 punts i vam sentenciar el partit. En definitiva, quarta victòria consecutiva en aquest inici de fase regular, i amb molt bones sensacions, en un equip que està creixent de forma molt considerable a nivell de joc de conjunt. Felicitats a tots els jugadors!