• Círcol 45 – Creu Alta Sabadell 58

 • El partit havia canviat d’hora, jugàvem a les 17:00 al Màgic però l’àrbitre s’endarreria, vàrem començar a les 17:15.

 • Sabem que serà un partit molt igualat, i al vestidor repasso el que necessitem. Defensa, serà clau; velocitat a la transició ofensiva, la seva defensa també era molt bona i necessitàvem atacar-los abans de que es col·loquessin. A l’escalfament ja vèiem que eren molt grans, per tant l’altre punt clau seria el rebot.

 • El primer període comença molt igualat, intercanviem cistelles fins els sis punts. Un triple quasi a l’últim segon fa que ens l’emportem per 9 a 6.

 • En el segon període ens comencen a pressionar molt més el bot, perdem moltes pilotes. El nostre ritme ofensiu cau molt, però no fem baixar el seu. El període acaba 5 a 6, gràcies a un altre triple nostre a l’última jugada.

 • Al tercer període fem moltes faltes que es converteixen en tirs lliures, per sort no els anoten. Nosaltres només aconseguim una cistella. El quart acaba 2 a 5.

 • En el quart període ens disposem a donar-li la volta al partit, aconseguim forçar moltes faltes amb tirs lliures i algunes opcions clares. L’aspecte preocupant és que seguim fent força faltes, de seguida estàvem carregats. El període acaba 7 a 2. Marxem a la mitja part 23 a 19. Sabem que ara és el moment de marxar.

 • Durant el cinquè període, no defensem tant fort per por a les faltes, tot i així les fem a sota l’anella. Per sort, mantenen el seu baix percentatge des de la línia de tirs lliures. A nosaltres ens costa molt més que a ells trobar opcions de tir, ja que ells segueixen defensar molt fort. El període acaba 4 a 8.

 • En el sisè període comencem empatats a 27, era un partidet de 15 minuts. Sabíem que si volíem guanyar havíem de defensar fort i oblidar-nos de les faltes. Vam fer-ho però les faltes del període anterior van fer que comencéssim en bonus, per tant qualsevol falta per part nostra els portaria a la línia de tirs lliures. Tot i així, gràcies a la bona defensa, aconseguim trobar algunes bones opcions de tir i acabem el període 35 a 38.

 • Per guanyar el partit sabem que durant el setè i vuitè període li hem de donar una volta més al partit, però els únics que van ser capaços de pujar el ritme del partit des de l’inici van ser ells i van anotar 23 punts en els 10 minuts. Nosaltres en canvi, només 10.

 • El partit es va acabar amb la nostra derrota, completament merescuda, per 45 a 58. Va ser un partit en el que no vàrem saber estar a l’alçada, sempre estàvem un esglaó més avall.

 • Per últim, agrair als pre-infantils Francesc Sabater, Adrià Martín i Arnau Palovart que vinguessin a ajudar-nos després de jugar el seu partit pel matí.