CB Prat – Aigües del Prat 63 – Círcol 59

Dos dies després [del partit aplaçat amb el Sant Gervasi], dissabte, ens marcavem l’objectiu de seguir amb la bona línia de treball que portem. Sabíem però que el partit seria completament diferent: en una pista excessivament petita com per poder fer el nostre joc, i enfront d’unes rivals físicament superiors, sabíem que ens costaria desplegar la nostra proposta de joc habitual. Tot i això l’eqiup va saber respondre, i vam disputar un partit igualadíssim, amb diferents alternatives i aventatges per tots dos equips. Finalment, vam arribar a l’enèssim final a cara o creu, i per enèssima vegada va sortir creu. Malgrat ser conscients dels nostres errors en els instants finals, que ens van condemnar, vam veure com factors externs a les nostres possibilitats també intervenien. Finalment derrota per 4 punts, amb la sensació de que per primer cop, en el sisè final ajustat que disputem aquesta temporada, aquesta vegada si que mereixiem guanyar. Així doncs, toca aixecar cap i refer-sa anímicament per afrontar la setmana entrant al màxim.