Círcol 45 – UB Llefia – Mixte 70

Dissabte el mini va perdre contra el Llefià per 45 a 70, però va fer un molt bon partit. Després d’unes d’uns dies en què l’actitud començava a deixar de ser tan bona, el mini va respondre al toc d’atenció que van rebre durant la setmana i va jugar amb la intenstat que havíem vist abans de nadal. Defensant bé les línies de passe i amb molta volutant en la defensa de l’1×1, van ser moltes les ocasions en què el Llefià va pedre el control de la pilota (defensar no és robar la pilota, és provcar l’error del contrari!). Per altra banda, en atac comencem a jugar en equip, aixecant el cap i passant la pilota al jugador que està sol i més avançat.
Tot plegat ens demostra, un cop més, que una setmana de bons entrenos (com va ser el cas) fa que poguem fer un bon partit. Després del toc d’atenció, ara que tenim clar que l’actitud és el més important i que tots 14 som necessaris, hem de seguir treballant al màxim!!! Força Círcol