• Círcol 53 – Aluminis Giralt – Sama Vilanova 78

  • Un parcial de 18-44 als primers 20 minuts de partit va condicionar absolutament el partit. El Círcol va sortir molt adormit i el Sama sense fer res de l’altre món va esdevenir clar dominador de l’encontre, tant en l’aspecte ofensiu, guanyant al rebot i a l’anotació, com en defensa, ja que el Círcol era incapaç de desplegar el seu joc.

  • A la segona part, la nostra cara va millorar, vam pujar línies defensives i l’atac va ser més fluïd, donant pas a un matx més igualat. El mal ja estava fet de la primera part. Almenys a la segona vam aturar el cop i la imatge va millorar.

  • Cal dir que el Círcol tenia moltes baixes i importants i va ser imprescindible la bona ajuda dels cadets, que des d’aquí agraïm com sempre.

  • La setmana que ve visitem la molt complicada pista de La Seu d’Urgell. Sort i molts ànims