• No us cal cap màster televisiu per veure’ls. No us cal llevar-vos a hores intempestives. No us cal gastar-vos diners. No us cal anar a Nova Orleans. No cal que us espereu tot un any per veure’ls tots junts. Les Estrelles del bàsquet del Círcol, totes, estan cada setmana girant per les pistes de Badalona i per Catalunya. Com aquesta, per suposat.

 • Les Estrelles de Can Cartrons poden avançar-se al temps i començar el cap de setmana en dijous. Les Infantil van encetar el cap de setmana jugant un partit aplaçat, dijous passat, a les pistes del Màgic contra el Sant Gervasi de Mollet. Un duel interessant entre el Sotscampió de Barcelona, en etapa Preinfantil, l’any passat, i les actuals sotscampiones de Catalunya Mini. Tot i que les visitants van portar la iniciativa, les de Gerard Castro, Rita Carboneras i Mar Sabater van seguir el rebuf de les vallesanes, i no va ser fins als últims minuts, quan el Sant Gervasi va tirar de físic i de qualitat individual per endur-se el partit. Dos dies després, ja dins l’actual jornada, les Infantil Círcol visitaven el Prat de Llobregat, on un altre matx a cara o creu va caure del costat del bàndol local. Malgrat tot, la bona imatge i el bon treball de les nostres noies va quedar palès en aquesta doble jornada setmanal per elles.

 • Les Estrelles de Can Cartrons es lleven ben d’hora per portar-vos l’espectacle del bàsquet. La derrota del Premini Mixte contra el Barberà, a Casagemes, obria el cap de setmana pròpiament dit. El conjunt de Clara Navarro, Carla Hernandez i Maria Garcia van aguantar l’embranzida vallesana els dos primers períodes. Al tercer un demolidor 4-16, trencava definitivament el partit. Molta sort i ànims.

  • premini - barber
 • Malgrat l’esforç, el Premini va acabar perdent amb el Barberà
 • A continuació, vam veure un bon partit del Mini masculí al derbi contra el Llefià. Tot i la derrota, fruït més de la superioritat física del conjunt taronja, amb dos pivots de color, molt alts, fent estralls a la cistella local, els nois dels Germans Muñoz, Ramon Gotzens i Martí Oriol van fer un molt bon partit, a la línia de la bona setmana d’entrenament. La defensa va provocar moltes pèrdues rival i l’actitud va ser extraordinària. Felicitats i endavant.

  • mini mascul - llefi
 • Derrota del Círcol al derbi Mini amb el Llefià
 • Les derrotes del Preinfantil masculí a la pista de l’AESE, de l’Infantil A a Montcada contra l’UB Mir, i del Cadet 1 a Santa Coloma, concloïen la matinal de dissabte.

  • aese- preinfantil
 • KO del Preinfantil a casa de l’AESE de L’Hospitalet
 • Les Estrelles de Can Cartrons tenen la capacitat de multiplicar-se i jugar a tot arreu en un curt espai de temps. La tarda de dissabte va ser Tarda Círcol, amb molta activitat, a tota hora i a tot arreu. La va començar el Sènior B, caient a la pista del Lluïsos de Gràcia. Al Màgic, l’Infantil B, perdia amb un dels altres animadors de la Lliga, el Creu Alta de Sabadell. Un duel directe al cim de la taula classificatòria que va acabar amb victòria visitant. Els de David Aldebert, amb moltes baixes i amb ajut de Preinfantils, no van jugar tant bé com estem acostumats. Però el marcador reflexava una certa igualtat, amb el conjunt arlequinat, fins al setè període, quan l’eliminació per faltes d’homes del Círcol, feia que el Creu Alta marxés definitivament del marcador.

 • infantil b - creu alta sabadell
 • David Aldebert, tècnic de l’Infantil B, durant el partit amb el Creu Alta de Sabadell
 • Gairebé simultàniament a la pista de la Colina, a Montigalà, un liderat estava en joc. El Neus, amb una sola derrota, fins al moment, i l’imbatut Cadet B del Círcol es jugaven la plaça preferencial a la taula classificatòria. Nervis i imprecisions als primers compassos del partit; primera aventatge dels Catòlics, al final del primer temps; intercanvi de cistelles, al segon; iniciativa visitant, malgrat el bon inici del Círcol a la represa; i exhibició defensiva del Círcol, amb un parcial de 13-26, per guanyar el partit i seguir invictes. Felicitats al conjunt de Gerard Castro i David Aldebert. Tot seguit, l’acció es traslladava a Casagemes, on un Júnior B de menys a més, derrotava, contundentment, al Vilassar de Mar. Malauradament, les bones notícies de Casagemes, no es van traslladar a Sant Crist, on el Sots25 rebia un important correctiu del Gramanet, en un partit on no es va poder fer res per aturar el conjunt de Santa Coloma. També derrota, però més ajustada, en aquest cas del Sots21 B a Viladecans.
  • sots 25 - gramanet
 • Derrota del Sots25 contra el Gramanet a Sant Crist
 • Les Estrelles de Can Cartrons desafien les lleis de la física quàntica i tenen la capacitat d’estar en dos llocs al mateix temps. Cadet A i Cadet femení guanyaven els seus particulars duels, a la mateixa hora, (diumenge a les 10:45) i separats en poc més de l’espai que separen el Centre Parroquial i La Plana. A Sant Josep, el Cadet A de Ricard Santiago va fer un extraordinari partit contra el conjunt groc i lila, per esdevenir l’únic equip imbatut de la Interterritorial. Domini absolut del Círcol, tot i la igualtat final a l’electrònic. Domini en atac i en defensa. Tot i poder trencar el partit al tercer període amb un 0-6 de parcial, no va ser fins als instants finals que el Círcol va rubricar el matx. A l’altre cantó de la Plaça de La Plana, va caure la sorpresa, i el totpoderós Cervera, líder de la Interterritorial femenina va caure davant les nostres Cadet, en un extraordinari partit de les de Lluís Montón i Nei Fuentes.sant josep - cadet a

  • cadet fem - cervera
 • A dalt, la pinya del Cadet A després de guanyar el derbi amb Sant Josep. A baix, el Cadet femení – Cervera.
 • La festa de les Cadet a La Plana no va poder ser completa i un 18-44, el resultat amb el qual s’arribava al descans, va ser una llosa massa pesant per un Júnior Preferent que va perdre el seu duel amb el Sama de Vilanova, malgrat que va la imatge al segon temps va ser infinitament millor.

 • Les Estrelles de Can Cartrons són màgiques i són capaços de finalitzar un cap de setmana on, com veieu no porta gaires bones notícies, amb un final majestuós. Mentre que a Cardedeu, el Sots21 Preferent perdia ajustadament, a Girona, un triple màgic converteix una derrota ajustada, en una victòria in extremis, i una felicitat immensa. El duel entre el CESET i el Sènior A es resumeix amb el triple, el triplot, com diuen els seus protagonistes, de Quim Forteza, sobre la botzina, que donà la victòria al conjunt de Francesc Castellet, Santi Rodríguez i Sandra Veguín, en un duel directe a la part alta de la classificació. La felicitat als 6’25, sens dubte.

 • I amb un triplot, les Estrelles de Can Cartrons, tanquen un nou cap de setmana, i ja es preparen pel pròxim All Star Weekend setmanal del pròxim cap de setmana. Com sempre.

 • Bona setmana.

 • Salut i cistelles