La Dramatica del Círcol surt fora de Badalona per exportar el teatre de casa.

El públic del Concurs de teatre amateur d’Esparreguera va poder gaudir, diumenge passat, de la feina feta al Círcol.

20 membres de la Dramàtica van sortir cap el Baix Llobregat per portar “Misteri de Dolor“. 

 image-2

L’obra va recollir grans elogis entre el públic tal i com va passar a l’estrena al teatre del Círcol. La votació popular a Esparreguera va estar en un 8’3, tenint en compte que dels 102 espectadors, 75, van votar per sobre el 8. La magnífica escenografia de l’obra i la gran posada en escena de l’elenc van deixar molt bon sabor de boca entre el públic i el jurat del Concurs.

 

JORNADA COMPLETA

 

Anar de concurs és una gran experiència per a els elencs amateurs.

En aquest cas, l’expedició ja va començar dissabte, quan part del grup va desplaçar-se a Esparreguera per preparar, tan l’escenografia, com els detalls tècnics.

image

El mateix diumenge, tota la companyia, va baixar a Esparreguera a dinar. Aquests espais de germanor ajuden a fer més passables els nervis i uneixen el grup d’una manera única.

Els 20 membres de la Dramàtica van anar a dinar al restaurant Terres Llunyanes per gaudir de l’úlitm àpat abans d’aixecar el teló.

image-1

Ara, actrius, actors i equip tècnic descansaran uns dies… però no massa. I és d’aquí a dos diumenges, “Misteri de Dolor” tornarà a pujar a l’escenari. Aquesta vegada ho farà al Concurs de Teatre d’Arenys.