• UER Pineda 67 – 73 Círcol
  • Excel·lent victòria del Sènior A a la complicada pista del UER Pineda, que els serveix per mantenir-se al grup capdavanter del grup 3 de 1a Catalana, així com distanciar-se 2 partits i average d’un rival directe.
  • El partit es presentava molt complicat, doncs el maresmencs són dels equips més forts a casa i els nostres arribaven amb 3 baixes: Xesco Gotzens, Jordi Padilla i Raúl Castillo (pare de bessones el passat divendres, MOLTES FELICITATS!). Completaven la convocatòria els jugadors del Júnior A: Aleix Rubio i Lluís Guàrdia.
  • Des de l’inici del partit el Círcol va agafar les regnes al marcador, amb 8 punts seguits de Quim Forteza (2-8). Els locals es van veure forçats a demanar un temps mort gràcies a la bona sortida dels badalonins. Una excel·lent defensa sobre els jugadors interiors dels maresmencs, complicava l’atac dels locals que arribaven al final del primer quart per sota en el marcador. El Círcol controlava el ritme del partit, i amb les rotacions van aparèixer les primeres diferències (9 punts) a l’electrònic. Els errors en situacions de contraatac i tirs prop de cistella dels jugadors de Francesc Castellet i Santi Rodríguez, impedien agafar un major avantatge al descans i d’aquesta manera s’arribava amb un ajustat 30-36 a la mitja part.
  • A la tornada de vestidors, el Círcol va continuar molt concentrat i ampliava les diferències fins els 12 punts, després d’un triple de David Ribó. Els locals a base d’empenta i pujant les línies defensives, va aconseguir retallar les diferències al darrer quart per acabar gaudint d’uns darrers minuts d’infart, on els tirs lliures van ser claus. En aquest darrer període els maresmencs van llençar 15 tirs lliures, mentre que el Círcol en va llençar 20, la defensa es va endurir a ambdues cistelles i cada acció d’atac era important. Finalment, el gran encert des de tir lliure i la bona feina en el rebot ofensiu als darrers minuts, va donar al Círcol una victòria clau per mantenir-se aprop dels líders (Granollers i Onyar) i empatar amb l’AE. Badalonés a la tercera posició.
  • La propera setmana, el Círcol rep la visita de l’actual líder del grup, CB Granollers. Una victòria del Círcol els permetria empatar a la classificació amb els del vallés. Molta sort nois!!!