• CB L’Hospitalet 72- Círcol 68

  • Primera derrota del Círcol a la Interterritorial Cadet, en el primer desplaçament, després de 5 jornades, a casa d’un dels candidats a fer fases com és L’Hospitalet.

  • En termes generals, el Círcol va fer un molt bon partit, on com en altres ocasions no ens vam acabar de creure que podriem haver trencat el partit quan vam tenir ocasió.

  • El partit va començar amb una fluixa sortida del conjunt visitant, amb un parcail de 6-13 als primers 5 minuts. La reacció va ser especatcular i marxàvem al final del primer quart guanyant 19-23.

  • Segon quart igualat i amb minim aventatge pel Círcol 32-34. A la represa, el Círcol va sortir molt fort i va arribar a guanyar de 12 punts a meitat del període. Però el L’Hospitalet va agafar les regnes del matx i amb un doble error per part nostre a l’última jugada del tercer quart, que va comportar que els locals anotéssin 5 punts seguits, el marcador es va estrènyer (46-47).

  • Entrem a l’últim període i la igualtat i l’intercanvi de cistelles és constant. A falta de 3 segons i amb 64-65 a favor, el Círcol gaudeix de dos tirs lliures. Falla el primer i anota el segon. 64-66. I a l’última acció del partit, l’Hospi anota l’empat a 66.

  • Pròrroga i l’equip local està molt més encertat ja que el Círcol només pot anotar 2 punts i s’encalla en les accions d’atac.

  • Així doncs, primera derrota a la Interterritorial, però amb bones sensacions. La tristesa del moment es converteix en motivació de victòria de cara a la setmana que ve, que visitem la pista de l’Almeda, en partit aplaçat i que ens actualitzarà la classificació, ja amb tots els partits jugats. Molta sort