Circol 65 – CB Llinars 54

  • Ens presentavem el mati del dissabte al partit venint de una semana de mals entrenos i on la sensació no era bona. Va començar el partit amb un Llinars molt ficat en el partit mentre els nostres estaven donant la seva pitjor versio, tot i aixi els petits errors del Llinars feia que no marxessin del partit i poder mantindrens per disputar el partit. No va ser fins la segona part del partit que els nostres van sortir amb la motivacio i les ganes que calen per enfrontar un partit, llavors el partit va donar un gir de 360º i la balança del partit es va decantar de part dels nostres. La segona part va estar plena de bones accions, bons atacs i sobretot de la bona defensa que van impossar els nostres, això va fer que el LLinars ja no pogues girar el marcador i ens enduguessim la victoria. Ara tindrem dos setmanes de entrenos per poder afrontar el partit mes dificil que tindrem en aquesta fase regular contra el Calella equip imbatut de la lliga, ja que promocio no juga per la festivitat de carnestoltes.