• Círcol 55 – QBasket Sant Cugat 63
  • El partit havia canviat d’hora, jugàvem a les 11:00 al Màgic el diumenge.

  • Sabem que serà un partit en el que la defensa jugarà un paper molt important, i al vestidor repasso el que necessitem. Necessitarem estar al cent per cent en cada una de les facetes de la defensa (línia de passada, pressió de la pilota, balanç, rebot…)

  • El primer període el comencem molt forts, acabem 7 a 4. Tot i el resultat ens preocupa la dificultat que tenim per jugar en estàtic. El segon període segueix igual, amb l’inconvenient que a més a més perdem els rebots.

  • Al tercer període, per culpa del rebot i del mal balanç defensiu comencen a ser superiors. Acabem el període 22 a 19, cal mantenir aquests 3 punts d’avantatge.

  • En el quart període se’ns comença a fer més difícil seguir lluitant ja que el balanç és cada cop pitjor i la lluita pel rebot és inexistent. I poc a poc ens comencem a esborrar, anem a la mitja part perdent de 8, 27-35.

  • Durant el cinquè període, intentem donar la volta a l’electrònic i millorant els petits detalls guanyem el període 9-6.

  • En el sisè període, però, se’ns tornen a escapar amb un demolidor parcial de 4-14. Val a dir que molts d’aquests punts son deguts a segones, terceres i fins i tot quartes opcions.

  • Comencem el setè període 40-55, tenim deu minuts per remuntar 15 punts, serà una tasca difícil però ho volem intentar. En el setè període retallem distàncies, d’una forma molt tímida però. El període acaba 4-2.

  • En el vuitè període ens queden per remuntar 13 punts, comencem bé, amb un parcial de 4 a 0 que ens posa a 9. Aleshores comença un intercanvi de cistelles, quan falten 2 minuts estem a 8 punts. Aquesta és la diferència que mantenim fins el final, on el resultat és 55 a 63.

  • Per últim, agrair als pre-infantils Xavi Llibre, Jan Rubio i Ferran Colomé que vinguessin a ajudar-nos després de jugar el seu partit el dissabte.