Círcol 56 – CB Argentona 43

  • Un cop més les nostres jugadores mini han guanyat. Aquesta jornada ha estat un dels partits més disputats, on al inici de l’últim quart només guanyàvem d’un punt. Tot i el bon treball d’ambdós equips, les nostres jugadores han estat capaces de controlar els nervis i les ganes de victòria canalitzant-ho tot a la defensa, aconseguint un parcial 14-2 a favor en els últims 6 minuts; això és el reflexa d’una bona actitud i de treball en els entrenaments. No obstant s’hauran de seguir millorant coses, com per exemple la constància en tots els quarts, ja que com ve a ser habitual, en aquest partit hem tornat a tenir dos parcials negatius. Per altre banda la capacitat de recuperar la concentració segueix intacta.

  • El mini femení segueix demostrant que en aquesta segona fase vol jugar a basquet amb la màxima intensitat.