• Un triangle dins d’un altre triangle més gran. D’aquesta manera es pot resumir a grans trets el cap de setmana del bàsquet del Círcol.

 • I és que el resum de partits entre els nostres equips i els de la Federació Catalana es pot delimitar sigui com a local o com a visitant en el triangle format pels rius Llobregat i Tordera, amb el vèrtex al Vallès. En aquest petit triangle dins el gran triangle que és Catalunya s’ha concentrat l’emoció del bàsquet a Can Cartrons.

 • En el cantó Tordera i per extensió Maresme, trobem el triple duel Círcol-Maresme a la matinal de dissabte a Casagemes que es va saldar en doble victòria visitant per una local. Derrotes del Premini Mixte amb el Premià de Dalt i del Mini masculí amb el Masnou, i triomf, un més de les imparables Mini amb l’Argentona. Va ser un duel que no es va decidir fins a l’últim parcial on un parcial de 14-2 fruït de l’ànsia per guanyar i el treball defensiu va finiquitar el duel. Al Màgic, l’Infantil femení poc va poder fer davant del segon classificat a la Lliga, el Mataró. Limitant amb el Tordera, trobem Pineda de Mar, vila amb un històric equip de bàsquet, amb un habitant il.lustre relacionat amb el bàsquet: Nino Buscató. Doncs en el seu pavelló, Santi Rodríguez hi va anar dos cops en dos dies. Primer, el dissabte, en qualitat d’entrenador del Cadet 1, on va veure com el seu equip va ser superat clarament pel líder, invicte, del Campionat. L’endemà, en Santi, en aquest cas com a tècnic ajudant del Francesc Castellet al Sènior A, va tornar al Nino Buscató per venjar-se del què va passar el dia anterior, guanyant al Pineda, en un duel intens que va tenir com a premi, la consecució del tercer lloc a la Lliga, amb possibilitats d’assaltar el liderat, diumenge que ve, a La Plana, en el partit contra el Granollers. Malgrat les baixes que tenia el Círcol, solventades per la inclusió a l’acta de dos Júnior, va dominar en tot moment el matx i va saber controlar l’escomesa local per remuntar.

 • la seu - jnior preferent 2
 • Derrota del Júnior Preferent a La Seu
  • En el cantó Llobregat, iniciem el repàs a Pomar, en la victòria del Cadet B en el derbi contra la Minguella, les derrotes del Preinfantil al camp de l’Horta, del Sènior B a Esplugues i del Cadet A, a la pròrroga, amb L’Hospitalet. És la primera derrota del conjunt de Ricard Santiago a la Interterritorial Cadet. El partit va complir les espectatives marcades. Intensitat, lluita, igualtat i nervis. El Círcol amb un parcial d’11-0 al tercer quart va poder trencar el partit, però els locals van forçar finalment la pròrroga. Al temps extra, el conjunt riberenc, va tenir el cap més fred per encertar els bàsquet decisius. El Círcol va sucumbir als nervis quan cap de les cistelles llançades va entrar.

   • lhospitalet - cadet a
   • Primera derrota, a la pròrroga, del Cadet A a la Interterritorial contra L’Hospitalet
 • El vèrtex Vallès tanca el Triangle Fluvial del Círcol amb la victòria de l’Infantil A contra el Llinars. Els de Gerard Puerto van resoldre el matx després de capgirar la dinàmica d’un primer temps dominat pels visitants. Els bons atacs, fruït de sengles defenses van ser claus en el triomf. A part, esmentem la victòria del Júnior B a Parets i les derrotes del Sots21 Preferent, inapel·lable amb el Sant Celoni, del Sots25 a Sant Fost i de l’Infantil B a casa contra el QBasket Sant Cugat, en un duel on els visitant van anar de menys a més per derrotar a un combatiu Círcol, sobretot als instants finals.

  • sots21 preferent - sant celoni
 • El Sots21 Preferent va tancar la jornada amb derrota contra el Sant Celoni
 • A l’extrarradi d’aquest triangle Tordera – Llobregat – Vallès, trobem la clara derrota del Júnior Preferent a La Seu, al bell mig del Segre, jugant amb només 7 efectius per les lesions i, la victòria a territori del Ter, del Júnior femení a Torelló. Finalment el Cadet femení completà el 2/2 en victòries contra equips osonencs derrotant al Femení Osona a La Plana, en un duel sempre dominat pels de Lluís Montón i Nei Fuentes, però amb alts i baixos en el joc.

  • cadet femen - osona
 • El Cadet femení va sumar un nou triomf davant l’Osona
 • Un triangle petit, el Tordera – Llobregat – Vallès, dins del gran triangle del Principat de Catalunya, el resum de la jornada al bàsquet de Can Cartrons, previ al Carnaval, que escapçarà la pròxima jornada on només jugaran els Juniors i superiors.

 • Bona setmana

 • Salut i cistelles