Círcol 56 – UE Mataró 70

Derrota merescuda enfront d’un rival que ha anat de menys a més, just el contrari que nosaltres. Veníem de perdre dos partits consecutius, però amb una bona dinàmica de joc, que ha tingut continuïtat durant la primera meitat del xoc. Especialment en el tercer i quart període, on hem ampliat diferències en el marcador a partir d’una defensa correcte i el que és més important, aconseguint punts fàcils en atac, seguint el patró de joc que ens estem marcant darrerament. A la segona part, però, tot va canviar; col·lapse general de l’equip de cara l’anella, però tot i això, l’equip tira de qualitat i accions individuals per a seguir anotant de forma relativament fàcil. Al darrera però, la nostre feina baixa substancialment, i la nostre defense esdevé un colador, i està clar que davant d’equips amb tanta qualitat no pots baixar l’intensitat. Sense anar més lluny, els quatre parcials mostren clarament l’evolució del partit: en atac, vam estar bé, anotant, 13, 15, 14 i 14 punts respectivament. En defensa, vam encaixar 10 i 11 punts als dos primers parcials, però 23 i 26 en els de la segona part, que ens van condemnar al resultat final.